Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Έτρωγε και έπινε με τον φυγόδικο η ΝΤΟΡΙΤΑ


Έτρωγε και έπινε με τον φυγόδικο Μιχάλη Χριστοφοράκο η τέως υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, τη στιγμή που ολόκληρη η Ευρώπη βοούσε για τη διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος στη χώρα μας και η Δικαιοσύνη σε Ελλάδα και Γερμανία έφερνε στο φως τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της «Siemens Hellas» στη διαχείριση των «αμαρτωλών» ταμείων της γερμανικής πολυεθνικής και την έγκαιρη παράδοση των μιζών!

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ;;;

Είναι πλέον και στις πέτρες γνωστές οι σχέσεις του Μητσοτακεϊκου με οτιδήποτε έχει σχέση με βρωμιά και σαπίλα. Εάν την βγάλουν αρχηγό θα πρέπει να ξέρουν πως θα τους ακολουθεί για πάντα αυτό, και να ξεχάσουν την οποιαδήποτε μελλοντική πρωθυπουργία. Πάντα θα τους λείπει το 3%-4% που χρειάζεται για να κερδίσει κάποιος τις εκλογές. Το αντιμητσοτακικό ρεύμα στην Ελλάδα, και ειδικά στην συντηρητική παράταξη είναι ισχυρό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...