Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Να δοθούν τα ονόματα των διπλοψηφισάντων ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΩΝ να τους «ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ» στα blogs



Αφού η νου-δούλα δια στόματος Κουμουτσάκου λέει ότι δεν θα ολοκληρωθεί η ψηφοφορία εάν δεν μπουν στο σύστημα όσοι έχουν γραφεί στο..χέρι την ώρα που το σύστημα ήταν off τότε θα γνωρίζει ποια ονόματα δεν τα δέχεται. Έτσι θα ξέρει και ποιοι είναι οι διπλοψηφίσαντες. Τώρα γιατί συνεχίστηκε στην ΚΡΗΤΗ και αλλού και δεν σταμάτησε μέχρι να επανέλθει, σηκώνει πολύ συζήτηση. Οι ευθύνες της «μητσοτακικής» εταιρίας που ανέλαβε την on line ψηφοφορία είναι τεράστιες, αφού ο ΟΤΕ διαψεύδει ότι φέρει ευθύνη για αυτόν τον τραγέλαφο και ότι οφείλεται σε σφάλμα, στο λογισμικό της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την τεχνική στήριξη της εκλογικής διαδικασίας της Νέας Δημοκρατίας, Ραφήνα 12 η ώρα. Το σύστημα πεσμένο, μέσα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου πατείς με πατώ σε και οι δύο κάλπες που υπήρχαν, εντελώς αφύλακτες… ΠΗΓΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑ 35 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.
Στις 9 που ψήφισα στο εκλογικό τμήμα της Περαίας, εκπρόσωποι της Ντόρας είχαν κολλήσει στα τζάμια του Δημαρχιακού κτιρίου, όπου είναι η κάλπη, φωτογραφίες της Ντόρας και μπροστά από το κτίριο είχαν στήσει ένα σταντ με σχεδόν ολόσωμη φωτογραφία της. Επόμενο ήταν να διαμαρτυρηθούν ψηφοφόροι, οπότε είχαμε αποκαθήλωση των φωτογραφιών και μεταφορά του σταντ στο απέναντι πεζοδρόμιο σε παρακείμενο δημ. Σχολείο. ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ 3 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ Β ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ . ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΙΝΑΝ 2 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ .
Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι κομματάρχες του Σαμαρά και της Ντόρας λίγο μετά τις 12 στα Λιθαρίτσια, ενώ σε επίπεδο νεολαίων τα πράγματα ήταν σαφώς πιο άγρια και έπεσαν και οι καθιερωμένες "ψιλές" μεταξύ των ΟΝΝΕΔιτών.Όλα ξεκίνησαν όταν η εφορευτική επιτροπή που είναι υπεύθυνη για τη διαδικασία ψηφοφορίας για την εκλογή νέου αρχηγού της Ν.Δ. διαπίστωσε εκ των υστέρων, ότι δεκάδες οργανωμένα μέλη της τοπικής δεξιάς, βρέθηκαν να έχουν ψηφίσει τρεις και τέσσερις ακόμη φορές σε εκλογικά κέντρα του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, πως για μια περίπου ώρα το σύστημα ήταν off-line και κανείς δεν μπορούσε να ελέγξει εάν προηγουμένως κάποιος είχε ψηφίσει γα παράδειγμα και στην Ανατολή, την Ελεούσα ή την Πεδινή. Μάλιστα, όπως μας ανέφερε πηγή εκ των έσω οι φωνές και τα μπενελίκια των Ντορικών κατά του Νομάρχη Ιωαννίνων κ. Αλέκου Καχριμάνη και του δημάρχου Τύμφης κ. Γιώργου Σουκουβέλου ακούγονταν μέχρι έξω από την αίθουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...