Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Περί νοσοκομειακών οργίων Κ.Λ.Π

Η βιντεοσκόπηση των ερωτικών τους στιγμών διάφορων κατά καιρούς σεξο-τύπων γίνεται εν γνώσει όλων των συμμετεχόντων. Όλοι το ξέρουν και κανείς τους δεν «ξαφνιάζεται» από την παρουσία της κάμερας. Το ξάφνιασμα, όμως, έγινε αργότερα, όταν τα βίντεο αυτά άρχισαν να παίζουν, με φοβερό μάλιστα σουξέ στο Διαδίκτυο. ΕΔΩ.Η μεγάλη απορία είναι όμως για το όχι ότι κάνουν, γιατί ο καθένας στην κρεβατοκάμαρα του είναι κυρίαρχος, αλλά προς τι, η βιντεοσκόπηση. Ας μην κάνουν λοιπόν, τις μωρές παρθένες μετά, οι «συμμετέχοντες».

Και κάτι παρεμφερές ως είδηση.

Το νοσοκομείο ,που είχαν μετατρέψει θάλαμο ασθενών σε γκαρσονιέρα και "κινηματογραφικό στούντιο" ομαδικών σεξουαλικών συνευρέσεων γιατροί , γιατρίνες και νοσηλευτές από διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας , είναι πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και κοντά στα κτήρια στην ΓΑΔΑ και των δικαστικών μεγάρων Εφετείου και Αρείου Πάγου, που καλούνται τώρα να "εξιχνιάσουν" τον δράστη της ανάρτησης του video στο ιντερνετ , δηλαδή ψάχνουν ψύλλο στα άχυρα ! Απλά πέφτουν μηνύσεις για να την τιμή των όπλων μετά την αποκάλυψη του κοινού μυστικού ...αφού όταν σε γνώση γίνονται αυτές οι κινηματογραφήσεις ...δεν πάνε στο κινηματογραφικό αρχείο της ΕΡΤ ...αλλά ανταλλάσσονται είτε ιδιωτικά είτε μέσω ηλεκτρονικών ταχυδρομείων και εφαρμογών εικόνας και ήχου του ιντερνέτ ! Δείτε τώρα μια νέα εξέλιξη που έχει το θέμα από το blog noname που το έφερε στην επιφάνεια ...( το έγραψε πρώτο δηλαδή) γιατί αυτά πάντα καταλήγουν σε δημοσιογράφους από τις αρχές ....Απλά σημασία έχει ποιος θα το βγάλει πρώτος και τα blogs σε αυτό το τομέα δεν παίζονται τα τρέχουν πιο μπροστά απ όλους τα θέματα Σε Νοσοκομείο των Αμπελοκήπων η γκαρσονιέρα -στούντιο ...με τα σεξουαλικά όργια γιατρών και νοσηλευτών! "Μας είπε ότι μας τράβαγε βίντεο, αλλά δε μας είπε ότι θα το ανέβαζε στο Διαδίκτυο"
http://noname-gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_24.htmlΗ Μαρία, 33 ετών, ακτινολόγος σε νοσοκομείο της λεωφόρου Μεσογείων (οι συνευρέσεις γίνονταν σε άλλο προς την πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας) πήγε σήμερα στον εισαγγελέα. Ζήτησε την ποινική δίωξη του γιατρού, γιατί, όπως είπε, τους είχε μεν ενημερώσει και γνώριζαν πως τράβαγε σε βίντεο τα όργια, αλλά δεν τους είχε πει, όμως, πως θα τα ανέβαζε και στο Διαδίκτυο. Αντίγραφο της μήνυσης διαβιβάστηκε στο ηλεκτρονικό έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν ανέβασε αυτός το βίντεο στο Διαδίκτυο, αλλά κάποιος που του το 'κλεψε. Επίσης, εκτός από τη Μαρία και μια άλλη γιατρίνα, που κι αυτή κατέθεσε μήνυση, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των ερωτικών συνευρέσεων στις καταθέσεις τους καλύπτουν το γιατρό.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΒΒΙΝΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ...Ενας επιφανής ραββίνος ήταν τόσο εξαντλημένος μετά απο τρείς ημέρες συνεχούς χρήσης κοκαϊνης και πάρτυ με πόρνες ... http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_4715.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...