Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Οι καπνίζοντες να μην ταξιδεύουν με την …ΑΝΕΚ



Ποιος θα έχει τα κότσια επιβάλλει στην ΑΝΕΚ του Βαρδινογιάννη να μην υποτιμά την νοημοσύνη των ταξιδιωτών της; Eιναι δυνατόν να κάνεις εννέα η και παραπάνω ώρες ταξίδι και να σου επιβάλλει να μην καπνίσεις εντός του κολο-πλοίου της, επειδή δεν θέλει να μπει στα έξοδα να δημιουργήσει χώρο καπνιστών εντός; Σε ερώτηση μας απάντησαν οι ΑΝΕΚδιήγητοι ότι μπορούμε να καπνίσουμε στο κατάστρωμα. Και καλά ρε ξεφτιλισμένοι, όταν βρέχει η κάνει κρύο τον χειμώνα θα στέκουν οι καπνιστές έξω, γιατί δεν θέλετε να μπείτε στα… έξοδα: Καλά θα κάνουν λοιπόν οι… καπνίζοντες η να την αποφεύγουν στα ταξίδια τους για να την υποχρεώσουν να κάνει αλλαγή πολιτικής. Και μην βιαστούν να αρχίσουν τα παραμύθια περί νόμων κ.λ.π γιατί για τους νόμους φροντίζουν να φτιαχτούν στα μέτρα τους..Όταν το καλοκαίρι μερικές φορές, η μετά από απαγορευτικό, στοιβάζουν σαν τα ζώα τους ταξιδιώτες ταξιδεύοντας με σχεδόν διπλάσιους από το επιτρεπόμενο, τότε δεν υπάρχουν νόμοι; Ειδικά οι ντόπιοι καραβαδες σπανίως τους τηρούν, αλλά και ποιος θα τα βάλει μαζί τους.


2 σχόλια:

ευτυχια είπε...

χα χα χα απ ότι καταλαβαμε,ταξίδεψες με την ΑΝΕΚ χαρμάνης!Δεν πειράζει, έκανες καλό στην υγεία σου που κινδυνεύει με τόση συγχυση που τραβάμε με τους βουλευτές του Κυνοβουλίου μας.Καλή συνέχεια-μας έλειψες

Ixnos είπε...

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου.οσο για το χαρμανης εβγαλα το αχτι μου στην.... καμπινα,αλλα σκεφτωμαι και τους μη εχοντες καμπινα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...