Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, εκλείψανε οι… ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ που είχες επικαλεστεί πέρσι, για την δική σου υποψηφιότητα στην ΡΟΔΟΠΗ ;



Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές είχες πει Κε Πρόεδρε, ( είδατε ευγένεια; ) Πως …εθνικοί λόγοι επιβάλλουν την παρουσία μου ως υποψηφίου βουλευτή στην ΡΟΔΟΠΗ πράγμα και το οποίο έπραξες. Διαβάζοντας το ποστ του στελέχους σου και πρώην γ.γ της Κ.Ε του κόμματος σου, ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΔΑ για τα τεκταινόμενα στην Θράκη με τον τίτλο Γιατί εγκαταλείψαμε την Θράκη ; όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι

«Το κυβερνών κόμμα έχει υποδείξει σαν υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης τον πολύ γνωστό , για τις στενές του σχέσεις με το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, πρώην και νυν Νομάρχη Ροδόπης Άρη Γιαννακίδη, θεωρείται δε βέβαιη η εκλογή του, αφού από τώρα έχει εξασφαλίσει την φανερή υποστήριξη του Τούρκου Προξένου και των κρατικών Υπηρεσιών της γείτονος Χώρας. Θυμίζουμε ότι ο αυριανός πρωθυπουργίσκος Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιαννακίδης είναι αυτός που επί οκτώ σχεδόν χρόνια στήριξε με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του την Τουρκική επεκτατική Πολιτική στην Θράκη, ενθαρρύνοντας με την φυσική παρουσία του τις έκνομες δραστηριότητες διαφόρων "τουρκικών" συλλόγων , σωματείων και οργανώσεων που είχαν χαρακτηρισθεί παράνομες, με οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου της Πατρίδας μας, του Αρείου Πάγου, δηλαδή. Το μονίμως κοιμώμενο κράτος των Αθηνών αδιαφόρησε και παρέλειψε σκόπιμα να επαναφέρει τον φιλότουρκο νομάρχη Γιαννακίδη στην οδό της νομιμότητος που του επέβαλλε η υψηλή θέση που κατείχε στην ιεραρχία της δημόσιας διοίκησης στην Θράκη, ίσως για να μην στενοχωρήσει τους "κουμπάρους" μας , παρ΄όλες τις εκκλήσεις πατριωτικών ομάδων και μεμονωμένων πολιτών από την Κομοτηνή αλλά και από την Αθήνα.

Είναι πιθανόν , το μέλλον της Θράκης , να έχει ήδη προαποφασισθεί, στα πλαίσια των νεοταξικών σχεδιασμών και στην βάση της αναδιάταξης των συνόρων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της εγγύς Ανατολής ,υπό την αιγίδα του νέου Στρατηγικού τοποτηρητού της Δύσεως , της μετακεμαλικής Τουρκίας δηλαδή. Η πρόσφατη αναζωπύρωση του Ρωσσικού ενδιαφέροντος γιά τον Ελληνοβουλγαρικό αγωγό πετρελαίου , ο ασταθής χαρακτήρας των περιφερειακών συμμαχιών , η διάρρηξη του άξονος Τουρκίας-Ισραήλ και η, ιδιαίτερα σημαντική για τα Ελληνικά δεδομένα, προσέγγιση της Αθήνας με το Τελ-Αβίβ είναι γεγονότα που πρέπει να επανεκτιμηθούν υπό το φως των πιο πάνω απτών , ανησυχητικών διαπιστώσεων.»

Διακρίνουμε μια αγωνία στο άρθρο του, για τα ανθελληνικά τεκταινόμενα στην ακριτική αυτή περιοχή.

Γιατί λοιπόν Κύριε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ αφού έχεις ένα τέτοιο στέλεχος πρώτης γραμμής, γνώστη της περιοχής και των όσων συμβαίνουν σε αυτή, δεν τον έβαλες ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ αλλά προτίμησες να αβαντάρεις υπογείως τους ανθέλληνες; αφήνοντας και τους οπαδούς σου, και τον πατριωτικό χώρο που επικαλείσαι πως εκπροσωπείς, χωρίς αντιπροσώπευση και… στις τύχες τους, με αστείες δικαιολογίες;

Εκλείψανε οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ που είχες επικαλεστεί πέρσι για την δική σου υποψηφιότητα;

Θέλουμε μια ευθεία απάντηση, και όσο δεν την παίρνουμε, θα στο αναφέρουμε σε καθημερινή βάση, καλώντας και τους οπαδούς σου στην ΘΡΑΚΗ να εκφέρουν την γνώμη τους για αυτή την …αβλεψία σου.

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ,ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

Στο επέβαλλαν, η είναι μια ακόμη μια πολιτική… αβλεψία σου;


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ ,
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
ΝΑ ΠΗΙΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΣΤΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μίχας και λοιπούς λαοπλάνους - λαμόγια και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
Δηλαδή πλήρη ισοτιμία με το πακιστανό αφρικανό και τας άλλες φυλές .
Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται

http://www.giorgosshow.blogspot.com/ είπε...

http://www.giorgosshow.blogspot.com/
• georgepasokemon
• georgecapital
• empainegeorge
• olageorge

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...