Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Όλα τα «παιδιά» της ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στο συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.



Σήμερα στο γραφείο του ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ, συναντήθηκαν ο ΑΔΩΝΙΣΚΟΣ με το Σπίνο-Κορυδαλλό, που αποδέχτηκε την πρόσκληση του και ορίζεται υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ» για την Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά. Επίσης συναντήθηκε και με τον λογιστή του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Μανούσο Ντουκάκη, που μπαίνει κατόπιν εντολής της αφεντικίνας, Αντιπεριφερειάρχης στο συνδυασμό για την Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών αφού βρήκε κορόιδο (τον Γιαννουλακη) να κατεβάσει με δικό της συνδυασμό στην ΚΡΗΤΗ και ετσι δεν χρειάστηκε ο Ντουκάκης να βάλει… πλάτη στο νησί για λογαριασμό της.

Από ότι βλάπτουμε τελικά αυτό θα είναι καθ΄ ολοκληρία ψηφοδέλτιο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ, διότι δεν είναι κορόιδο η ΝΤΟΡΙΤΑ. Σου λέει θέλεις στήριξη χοντρέ; Εντάξει αλλά θα είναι δικά μου πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο. Και ο χόντρος επειδή ξέρει πως πήγαινε για… ναυάγιο, προκειμένου να δείξει πως έχει άνοδο, συμφώνησε στην πριμοδότηση-ξεπούλημα του ψηφοδελτίου του. Έβαλε και το ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ- ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ για να γλύψει τον εργολάβο μπας και πάρει κανένα φράγκο, και αντε… γεια στα κορόιδα.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Μ.Ντουκάκης είναι στέλεχος του ΛΑΟΣ εδώ και χρόνια και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2007 (Χανιά) και του 2009 (Β'Αθηνών, 1ος επιλαχών); Θα μας τρελλάνετε ρε καλόπαιδα; ο άνθρωπος εκτίθεται εδώ και 5 χρόνια με τον ΛΑΟΣ και μας τον παρουσιάζετε ως άνθρωπο της Ντόρας;
Εντάξει, είπαμε λίγη παραπληροφόρηση είναι στο πρόγραμμα αλλά εσείς δεν παλεύεστε!

Ανώνυμος είπε...

αμα δεν ξερεις ρε φιλε μην εκτιθεσαι.τον ξερεις καλα; ο ιδιος το εχει πει σε κατ΄ιδιαν συζητηση πως ειναι ο εξ απορρητων του μητσοτακη.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι και ο Σπίνος που έπινε κρασί στο όνομα του Σαμαρά μέχρι χθες είναι άνθρωπος της Ντόρας, ρε δεν πας να...δεις αν έρχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τον ΣΠΙΝΟ βρήκες για...άλλοθι ; για ολους τους άλλους μούγγα.Ο ΣΠΙΝΟΣ ειναι Ο.Φ.Α δεν το ξέρεις;
Για μπαμιχα σκανδαλακη γεωργιου και ολο το σιναφι δεν ξερεις πως ειναι ανθρωποι του μητσοτακη που τους εδωσε οταν εφταιξε το αποκομμα;εαν δεν το ξερεις μαθε το.για τον ΝΤΟΥΚΑΚΗ που ειναι επισημως δεξι χερι του μητσοτακη; για τον ΛΕΒΑΝΤΗ; ποιους να πρωτοαναφερω. Ασε μας λοιπον ρε φίλε εαν δεν γνωριζεις προσωπα και πραγματα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...