Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Δυο νεκροί και δυο τραυματίες αστυνομικοί.


Δύο νεκροί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι Ευαγγελινέλης Ιωαννης ετών 23 και Σκυλογιάννης Γεωργιος ετών 22, και δύο ακόμη που νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε στις 18:50 το απόγευμα, στη συμβολή της οδού Περικλέους και Παντελή Νικολαΐδη, στην περιοχή του Ρέντη.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δέχθηκαν επίθεση στην περιοχή του Ρέντη, μετά απο καταγγελία για ληστεία σε περίπτερο της περιοχής. Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καταδίωκαν το τζιπ, όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα οι σφαίρες να χτυπήσουν τους διώκτες τους. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες πραγματοποίησαν ληστεία σε περίπτερο στη Λ. Δημοκρατίας στο Περιστέρι. Ένας πολίτης κάλεσε την αστυνομία και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κάποια στιγμή το αμάξι, μάρκας Volvo, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο, εντοπίσθηκε στη Λ. Κηφισού. Στο ύψος του Ρέντη, το αμάξι σταμάτησε και οι τρεις δράστες αφού κατέβηκαν από αυτό, έστρεψαν το καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών. Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών .Περίπου 100 κάλυκες από τα τρία Καλάσνικοφ των άγνωστων δραστών βρέθηκαν στον τόπο του μακελειού.Οι δράστες σταμάτησαν επί τόπου για να έρθουν κοντά οι... άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και να αρχίσουν να τους γαζώνουν με τα τρία αυτόματα όπλα. Το αυτοκίνητο όπως και τα όπλα των δραστών βρέθηκαν σε μικρή απόσταση από την ενέδρα που είχαν στήσει και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Κωνσταντινουπόλεως στο Μοσχάτο.

Εμείς είχαμε γράψει προ ημερών ότι Διαλύουν και την ΕΛ.ΑΣ ,με.. «στραβά μάτια» από τον ΠΑΠΟΥΤΣΗ. «προφητικά» ,διότι γνωρίζαμε ότι τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς. Τώρα έρχεται και αυτό το περιστατικό το οποίο είναι αποτέλεσμα της παντελούς αδιαφορίας από τον ανεκδιήγητο υπουργό για τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΕΛ.ΑΣ. Το να πούμε ,ας είναι αυτό το τελευταίο αίμα και διάφορα ευχολόγια που εκφράζουν τα πολιτικά κοράκια, δεν λέει τίποτα. Το αίμα αθώων αστυνομικών δυστυχώς θα συνεχίσει να ρέει αφού οι ιθύνοντες αδιαφορούν, προσπαθώντας να διαλύσουν και την κρατική ασφάλεια του πολίτη, πατρονάροντας τους ιδιώτες σεκιουριτάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...