Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Έκραξαν τους πολιτικούς τυχοδιώκτες στην κηδεία του άτυχου Ευαγγελινέλη.


Κακήν κακώς εκδιώχθηκε ο δρακουμέλ Μητσοτάκης από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 23χρονο αστυνομικό Γιάννη Ευαγγελινέλη. Ο ξεφτιλισμένος αρχιαποστάτης συνοδευόμενος από τον έμπιστο σωματοφύλακά του Μανούσο, αποφάσισε να πάει στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού. Όταν όμως οι συγγενείς του Ευαγγελινέλη αντιλήφθηκαν την παρουσία του δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους. Σήκω φύγε, ντροπή σου, τι ήρθες να κάνεις- να μαζέψεις ψήφους, ήταν μερικά μόνο από τα λόγια οργής που εκστόμισαν οι απλοί άνθρωποι που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Ευαγγελινέλη απευθυνόμενοι στο… ζόμπι.
Η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών που συνόδευαν το δολοφονημένο μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν τόσο μεγάλη, που αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου συνοδευόμενος από την αιώνια φιλιπινεζα του τον Μανούσο. Την ίδια ..τύχη είχαν και οι έτεροι.. ψηφοθήρες Πλευρης και Μανωλίδης-Μπουμπουκος, που πήγαν για να μαζέψουν …ψήφους.

Ένταση επικράτησε όταν κατά την έξοδο του αυτοκινήτου με την οικογένεια οι συγγενείς αντέδρασαν στην θέα των τηλεοπτικών συνεργείων. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σχημάτισαν πομπή και έφτασαν στον Άγιο Βασίλειο.
Η σορός του άτυχου αστυνομικού οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ενώ χιλιάδες κόσμου έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...