Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δημήτρης Τσιπίδης. Ένας ήρως με παντούφλες.


Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα που έχει κάνει ο Καρατζαφέρης, είναι που παραπλάνησε ανθρώπους άσχετους με την πολιτική υποσχόμενος σαν πολιτικάντης που είναι, ότι πρέπει να αγωνιστούν όλοι μαζί με αφοσίωση και πάθος, για καλύτερες μέρες για την πατρίδα ,την οικογένεια, την θρησκεία, και άλλα που αγγίζουν τον αδαή περί τα πολιτικά μέσο πολίτη. Τεχνηέντως απόκρυψε με μεγάλη μαεστρία ότι όλα όσα έλεγε, είχαν ως τελικό σκοπό το ίδιον όφελος του, και μόνο.
Διάβασα την επιστολή του παλιού φίλου και συναγωνιστή στην οποία αναφέρει τον Γολγοθά που περνά διότι νόμιζε πως θα φτιάξει τα πράγματα καταγγέλλοντας τους αρχικλεφταραδες της πόλης του ως συμμετέχων στα κοινά , και ειλικρινά συγκινήθηκα. Το μεγάλο του λάθος, όπως και πολλών άλλων εξαπατημένων είναι, ότι δεν φρόντισε να… κρατήσει μικρό καλάθι, διότι ως γνωστόν, όπου ακούς μεγάλα λόγια φύλαγε τον… πισινό σου.
Μπορεί να παρεμβαίνουν οι εγκάθετοι μισθοσυντήρητοι του ανεγκέφαλου και ανεκδιήγητου πολιτικάντη, και να προσπαθούν να αλλοιώσουν με σχόλια και διάφορα εσκεμμένα ποστ στο ιντερνέτ,την ουσία των κατά καιρούς αποκαλύψεων για το μόρφωμα-απόκομμα που δημιούργησε ο Καρατζαφερης για την είσοδο του στο κρατικό φαγοπότι, και μέσω αυτού τον πλουτισμό του και μόνο, αλλά τα γραπτά, οι καταγγελίες, και η ουσία αυτών για τους απλούς πολίτες μένουν, για αυτό και η καθήλωση του σε χαμηλά ποσοστά.
Που είναι όμως όλοι αυτοί οι διαμαρτυρόμενοι, διαφωνούντες ,αποχωρήσαντες, και άλλοι να καταγγείλουν την αθλιότητα; Που είναι οι παραμείναντες στο απόκομμα πρώην συναγωνιστές του Τσιπίδη να πουν του ελεεινού χοντρού ..μέχρι εδώ . Δεν θα αφήσουμε πρόεδρε στα φιλικά σου όρνεα ένα ανιδιοτελή αγωνιστή επειδή ….διαφώνησε μαζί σου. Δεν θα αφήσουμε οι λήσταρχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης να του πάρουν σε ανταμοιβή των αγώνων του και το σπίτι, επειδή θέλησε να αποκαλύψει τις βρωμιές τους, πατώντας σε ένα στημένο χαριστικό νόμο που τους παρέχει ασυλία για τις απάτες τους. Τόσο πολύ αλωθήκαν οι υποτακτικοί από την ψευτοεξουσία που τους δίδει ο Αρχηγός τους; Ότι και εξουσία να αποκτήσουν, είναι για… λύπηση.
Δεν μπορούμε να λέμε ότι ενδιαφερόμαστε για τα κοινά, τηρώντας στάση πόντιου Πιλάτου στους καταγγέλλοντας τις βρωμιές της απατεωνοεξουσίας.
Εγώ θα περίμενα από τον Καρατζαφερη έστω και την ύστατη ώρα, να δείξει γενναιότητα ψυχής, απαραίτητο προσόν ενός που θέλει να παριστάνει τον Αρχηγό να επιληφθεί του θέματος, και ας μην γουστάρει τον πρώην συναγωνιστή του .Αυτό είναι η γενναιότητα ψυχής, που ίσως αγνοεί. διότι σε διαφορετική περίπτωση του αξίζει ένα πολύ μεγάλο φτύσιμο κατάμουτρα, και θα του το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Για αυτό δεν γράφω και το όνομα μου για να μην γνωρίζει από πού θα του έρθει η ροχάλα ….εν μέσω πλήθους μάλιστα, με οποιοδήποτε κόστος.
Είναι πολλοί οι Τσιπίδηδες που τον ..βοήθησαν για να το παίζει τώρα…. μέγας και τρανός, και του τα χάρισαν όλα φεύγοντας . Ας μην εξαντλεί όμως την υπομονή τους. .
Εάν δεν θέλει να αποδείξει πόσο πολύ μεγάλο σκουπίδι είναι, και να αφήσει να πλανάται απλά η… υποψία, ας φροντίσει να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για τους παλιούς σύνορκους του όπως αρέσκεται να λέει , αν και τον έχει ξεχάσει αυτόν τον τίτλο τελευταία.
Έξαλλου δεν υπάρχει στην υπόθεση συμφέρον από τον..Μπόμπολα η τον Βρυώνη. Ο Ψωμιαδης και η λοιπή συμμορία ήταν στο κόλπο, που είναι του …χεριού του.


Όσοι έχουν δει την παλιά αλλά επίκαιρη ταινία του αξέχαστου Λογοθετίδη καταλαβαίνουν τον τίτλο.


Ένας πρώην φίλος του
άθλιου αρχηγίσκου.


Εάν δεν το διαβάσετε …χάνεται …'ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ''

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως είναι λίγο παλιό, αλλά αξίζει να διαβάσετε την επιστολή παραίτησης του Τσιπίδη.


Προς:
Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό
Κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη
Βασιλέως Κωνσταντίνου & Ερατοσθένους 1
Τ.Κ. 11635, Παγκράτι - Αθήνα


Θεσσαλονίκη, 21 Σεπτεμβρίου 2007

Κύριε Πρόεδρε,
Σας υποβάλλω την παραίτηση μου για αυτονόητους προσωπικούς ιδεολογικούς λόγους. Τελικά ο αγώνας μου απεδείχθει μάταιος. Όπως και ο δικός σας! Οι ακροδεξιές φράξιες και οι «περιφεριακές γιάφκες» ήταν ανίκητες. Το είχα προβλέψει και σας είχα προειδοποιήσει. Ακόμη και ο ένας Θεός που πιστεύω δεν μπόρεσε να νικήσει τους δώδεκα. Η αυτοκρατορία των μετρίων έγινε «μέτωπο» και είναι στην «πρώτη σου γραμμή». Ζητώ συγνώμη από την οικογένεια μου, τους φίλους μου και όλους εκείνους που αθελά μου τους παραπλάνησα και συνέβαλαν σ' αυτό το αποτέλεσμα. Η συμμετοχή μου, από τις σημαντικές θέσεις που υπηρέτησα ανιδιοτελώς, επιρρέασε την δυσαρέσκεια των ανήξερων οπαδών των μεγάλων κομμάτων, αλλά κυρίως της Νέας Δημοκρατίας, έτσι ώστε να επικρατήσει το «ανορθόδοξον» ΛΑ.Ο.Σ. Η ελπίδα μάλλον είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα. Ο αυτοπροσδιορισμός είναι δικαίωμα. Η αυτοκριτική όμως είναι υποχρέωση. Κάποτε πρέπει να την κάνεις. Δεν είναι δυνατόν να προχωράς πάντα με πρόγραμμα «στο πόδι». Η υστεροφημία σου πρέπει να γίνει αυτοσκοπός!

Με ειλικρίνεια και ενδιαφέρον
Δημήτρης Τσιπίδης
Γενικός Διευθυντής Β. Ελλάδος για 5 χρόνια
Πρόεδρος 2ου Συνεδρίου ΛΑ.Ο.Σ
Υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης με την «στήριξη» του ΛΑ.Ο.Σ Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Α' Θεσσαλονίκης



2007-10-15

Ανώνυμος είπε...

Η ροχάλα ειναι ..καλλυντικό για τον χοντρό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...