Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Δεν τους μαζεύεις λίγο ρε ξευτίλα ΣΑΜΑΡΑ, αηδία κατάντησε ο Αλιβιζάτος .


Ο γαλάζιος υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Αλιβιζάτος τήρησε τον… κανόνα και απασχόλησε υπερωριακά 11 συνεργάτες του κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2011. Ο χοντροκόπανος όμως ως …μάντης Κάλχας, συνέχισε ακόμα πιο δυναμικά και ήδη από τις 17 Ιανουαρίου προδίκασε την υπερωριακή απασχόληση 12 συνεργατών μέχρι και τον Μάρτιο του 2012! Εδώ χρειάζεται ..σανίδα …βρεγμένη. Τι κι αν μέχρι το Μάρτιο του 2012 ενδέχεται να έχει πέσει η κυβέρνηση Παπαδήμου; Τι κι αν 1.000.000 άνεργοι δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει; Οι 12 αργόσχολοι του Αλιβιζάτου γνωρίζουν ότι θα πληρώνονται για καιρό ακόμα υπερωρίες...
Εάν ο Σαμαράς όμως είχε πολιτική τσίπα δεν θα έπρεπε να τον έχει τοποθετήσει στην δοτή κυβέρνηση αφού ο πολιτικά άθλιος είναι ένας από αυτούς που διεκδικούν αναδρομική βουλευτική αποζημίωση τη στιγμή που η χώρα έχει βυθιστεί σε πρωτόγνωρη οικονομική κρίση. Και μην τολμήσει ο ξευτίλας να το διαψεύσει. Τα στοιχεία με τα οποία κατάθεσε την αγωγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι:
Γενικός Αριθμός Κατάθεσης 47726 21.12.2007 Αριθμός Κατάθεσης Δικογράφου 17266/2007, με την οποία διεκδικεί από το Ελληνικό Δημόσιο δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως βουλευτική αναδρομική αποζημίωση και έως στις 31.12.2011, και αν δεν κάνουμε λάθος, είναι το μοναδικό μέλος της σημερινής κυβέρνησης που... διεκδικεί αναδρομική βουλευτική αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...