Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Άμα δεν τον δείτε στο τέλος και ...πρωθυπουργό, ως ..νέο Τσολάκογλου να μας ….χαιρετίσετε.


Ζήτημα παράτασης της κυβέρνησης Παπαδήμου θέτουν και ζητούν, οικονομικοί κύκλοι στην Ουάσινγκτον. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων θα ζητηθεί ως προϋπόθεση για τη νέα δανειακή σύμβαση , οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί να συνεχίσουν να στηρίζουν έως τον Σεπτέμβριο την κυβέρνηση, ώστε να έχουν δρομολογηθεί οι μεταρρυθμίσεις που έχουν ζητηθεί.
Προς ικανοποίηση των όσων θέλουν έβαλαν τον Άθλιο Καρατζαφερη να το ρίξει στον αντικομουνισμό δηλώνοντας πως …. «Δεν είμαι διατεθειμένος να παραδώσω την εξουσία στην αριστερά, ως απόρροια των σοβαρών πρωτοβουλιών που πρέπει να λάβουμε για να σωθεί η χώρα. Οι εκλογές πρέπει να πάνε πίσω», και …..«δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκλογών, και όσο πιο σοβαρά είναι τα θέματα που μπαίνουν στο τραπέζι, τόσο πιο πίσω πρέπει να πάνε οι εκλογές.
Δηλαδή μεταφέρει στην κυριολεξία τις επιθυμίες – εντολές της Ουάσιγκτον.
Και μετά διαμαρτύρεται γιατί λέμε ότι είναι πράκτορας των τοκογλύφων και παγκοσμιοποιητών.
Αφού μόνος του το… αποδεικνύει κάθε μέρα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δε γινονται αυτα ουτε σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας δε το βρισκεις.Το ερωτημα ομως ειναι γιατι τοσο επιθετικη διαθεση στο ΛΑ.Ο.Σ που δεν κυβερνησε τη χωρα παρα μονο πασοκ κα ν.δ .Αν και τα site ειναι υπο τον ελεγχο του συστηματος τοτε ζητω που την βαψαμε.

Ανώνυμος είπε...

στην Ελλαδα του σημερα ,ολα...γίνονται.

toErwthmatologio είπε...

Προς τον ανώνυμο3.18

Αυτό που λες ίσχυε μέχρι πριν την κυβέρνηση Παπαδήμου.Το ΛΑΟΣ όμως σήμερα κυβερνά και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...