Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πάμε ..στοίχημα ότι θα τα δεχτούν όλα οι προδότες;


H Ναζιστική Γερμανία θέλει την Ελλάδα να παραχωρήσει την εθνική της κυριαρχία για αποφάσεις στη φορολογία και τις δαπάνες σε έναν «Επίτροπο προϋπολογισμού» της ευρωζώνης προκειμένου να διασφαλίσει το δεύτερο πακέτο βοήθειας των 130 δισ. ευρώ, σύμφωνα με αντίγραφο πρότασης που έχουν στο αρχείο τους οι «Financial Times».
Η δοτή κυβέρνηση με μία καθυστερημένη ανακοίνωση δήλωσε ότι δεν συζητά το ενδεχόμενο τοποθέτησης επιτρόπου στη χώρα, όπως φαίνεται να συζητά το Βερολίνο. Κυβερνητικά στελέχη απάντησαν ως εξής στο non-paper που δημοσιεύουν οι Financial Times: «Πρόκειται για ένα non paper που κυκλοφορεί. Δεν το συζητούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτό κάτι τέτοιο». Τι δεν υπάρχει όμως περίπτωση να γίνει δεκτό την στιγμή που έχετε υπογράψει το μνημόνιο που παραχωρεί εθνική κυριαρχία και έχετε τον Γερμανό κομισάριο Ραιχενμπαχ πάνω από το κεφάλι σας να αποφασίζει για καίρια θέματα ;
Ο ένας εκ των προδοτών που στηρίζουν την επάρατη, πρόστυχη ,ξεπουλημένη και δοτή κυβέρνηση ο Καρατζαφύρερ σε κατάσταση πανικού βλέποντας την διάλυση του αποκόμματος του το παίζει αντιδρών και θιγόμενος και λέει «Είναι κωμική η απαίτηση της τρόικας για έγγραφες δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών και τραγικό το αίτημα για μειώσεις μισθών», επαναλαμβάνοντας ότι δεν πρόκειται να βάλει υπογραφή ευτελισμού και ότι στη σημερινή συνάντηση με τον Λουκά Παπαδήμο θα θέσει ένα πλαίσιο άλλων παραμέτρων προς συζήτηση. «Δεν φοβάμαι καθόλου τη χρεοκοπία» τόνισε επισημαίνοντας ότι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης. «Μην είστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως αναφέρονται στο δεκασέλιδο κείμενο της τρόικας. Αυτό το κείμενο δεν μπορεί να περάσει » και πρόσθεσε ότι μόνο ο Πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος να υπογράψει, ξεχνώντας ότι και αυτός ψήφησε το μνημόνιο με την δικαιολογία ότι δεν θα υπήρχαν λεφτά για …μισθούς. Σήμερα ο ..μούτσος των τοκογλύφων για αποπροσανατολισμό από την… γερμανική πρόταση περί ..επιτρόπου, έριξε την ρουκέτα της αποχώρησης από την κυβέρνηση, και την πήραν οι παπαγάλοι και την κάνουν …σεργιάνι. Εδώ ο φραγκοφονιάς έκανε τα πάντα και έδωσε ακόμη και… κόλο για να μπει στο φαγοπότι, και θα φύγει τώρα που έρχεται η μεγάλη μάσα; Hδη ο… Βοριδης ξεκινά την ανάθεση έργων.
Μην σας κοροϊδεύουν πλέον διότι και την υπογραφή τους θα βάλουν, και σε όλα θα συμφωνήσουν σαν μεγαλοπροδότες που είναι. Όλα γίνονται αποπροσανατολιστικά για να γίνουν οι περικοπές των 13ου και 14ου μισθού.
Εδω έχουν συμφωνήσει σε χειρότερα. Εξάλλου ο χοντρός το είπε ; Είναι πολλά τα λεφτά. .Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να ..μην τα πάρουμε. Ανεξάρτητα εάν δεν τα παίρνουμε εμείς αλλά οι τοκογλύφοι. Αυτοί την μίζα τους θα την πάρουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν γινει ετσι και 100 διμοιριες ΜΑΤ να τους φυλανε δε τους γλιτωνει τιποτε.Δεν ξερω τι θα κανουν αλλα η χωρα πρεπει ναβγει νικητρια.Σε αντιθετη περιπτωση στο μνημα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...