Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μανούλα στις δολοπλοκίες ο Καρατζαφέρης


Είδαμε σε άρθρο του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου στο ΒΗΜΑ τον τίτλο "Ο κ. Βελόπουλος παρέα και με άλλο «αρχιτοκογλύφο» και μας ψιλοχάλασε αφού βρωμάει από χιλιόμετρα. Αναζητήσαμε πόσες φορές αναφέρεται στον Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ και πόσες στον… πολίτη Βελόπουλο. Μόνο ΜΙΑ. Μόνο μια φορά μπήκε στον κόπο να αναγράψει το όνομα του κυρίως υπεύθυνου για την όλη υπόθεση Καρατζαφέρη. Όλως κατά σατανική σύμπτωση σήμερα άρχισαν οι διαρροές σε μία προσπάθεια να μεταφέρει το ενδιαφέρον από το θέμα που καίει , ότι θα είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης η Μπουμπούκα, και ο Ψινάκης στην Β Αθηνών. Δηλαδή αντίο… Κολοκοτρώνη, και… μεγάλο στραπάτσο του Μπουμπούκου.
Ο Καρατζαφερης γνωρίζοντας πολύ καλά τα κόλπα της παραπληροφόρησης και της εσκεμμένης μεταφοράς ευθυνών, από την μία ρίχνει στην δημοσιογραφική
πιάτσα την παρά-είδηση των γραφικών υποψηφιοτήτων και από την άλλη μεταφέρει μέσω των παπαγάλων του Ψυχάρη και λοιπών..φίλων την ευθύνη για την συμμετοχή-συνεργασία του τοκογλύφου με το απόκομμα του στον… Βελόπουλο, «και μην πουν πάλι όχι ,διότι οι διαρροές γίνονται μέσα από το γραφείο του», πετυχαίνοντας με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, αφού αφοπλίζοντας - υποβαθμίζοντας τον στρώνει το χαλί για την Μπουμπούκα και τον ..πιστό και υπάκουο Κιλτίδη στην Θεσαλονίκη, και ικανοποιεί το τσιράκι του τον ΑΔΩΝΗ έμμεσα για τον …Ψινάκη, αποκρύπτοντας ότι το πιστό σκυλάκι του ο Μπουμπούκος ήταν ο τύποις υπεύθυνος για τις υποψηφιότητες στις περιφερειακές εκλογές, και άρα αυτός όφειλε να γνωρίζει το ποιόν των υποψηφίων.
Μόνο και μόνο διαβάζοντας την αφίσα του αρχιτοκογλύφου είναι να τους παίρνεις με τις πέτρες.

Τώρα το πότε θα εκραγούν οι Βελόπουλος –Κολοκοτρώνης για την συμπαιγνία ; ΑΓΝΩΣΤΟ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΑΔΩΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!

ΠΑΡ΄ΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ;
ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αφού ήθελε ο Βελοπουλος να ασχοληθεί με τον ορυκτό πλούτο της χώρας λογικό είναι να βάλουν τον υποτακτικό τους Καρατζαφέρη να τον πριονίσει.

Ανώνυμος είπε...

E... KAI TO SOYRGELO O KOLOKOTRONIS AS PAEI SPITI TOY. ELLEOS PIA.

Ανώνυμος είπε...

Λες και οι άλλοι στην Κ.Ο. του ΛΑΟΣ είναι καλύτεροι;Παράδειγμα το αρχιλαμόγιο του Βόλου, ο αλεξιπτωτιστής της μάσας και του συμφέροντος Μαρκάκης.
Κατέκλεψε το Δήμο Βόλου, ζητούσε μίζα για το παραμικρό ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών το γνωστό "μαρκόσημο", εχτισε τα ξενοδοχεία του στη Σκιάθο με κολωνάκια του Δήμου Βόλου και του έδωσε το χρίσμα ο Καρτζαφέρης και με τα λεφτά του βγήκε βουλευτής και μας το παίζει πατριώτης. Αηδία.
Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Θα τελειώσουν μαρτυρικά.

toErwthmatologio είπε...

Ε βέβαια ο Βελόπουλος θέλει να ασχοληθεί με τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!!!Και δεν τον αφήνουν ,οι αθεόφοβοι!!!!!Άλλο τι θα ακούσουμε.Ο Βελόπουλος με τα γεωτρύπανα του!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβετε όλοι σας ότι πίσω απο όλα είναι ο ΚΑΡΑΤΖΑΠΕΡΝΗΣ.

ΤΟ ΒΗΜΑ τα βάζει με τον Βελόπουλο
χωρίς να αναφέρει λέξη γιά ΛΑΟΣ και
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Ο λόγος είναι ότι ο Καρατζαφέρης επιχειρεί να ρίξει όλο το βάρος της βρωμερής αυτής
υπόθεσης στον Βελόπουλο ώστε να
γλυτώσει ο ίδιος από την αποκάλυψη
των στενών του σχέσεων με τους
τοκογλύφους τηυς Θεσσαλονίκης.


Δεν καταρτίζει ψηφοδέλτια ο
Βελόπουλος ούτε κανένας άλλος,
μόνον ο Καρατζαφέρης τα φτιάχνει,
αναλόγως με τα πόσα θα πάρει από
τους ενδιαφερόμενους. αυτά .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...