Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Με μια κίνηση έβγαλε τα επόμενα προεκλογικά του έξοδα ο Βορίδης


Όταν γράψαμε ότι ο Βορίδης τοποθετήθηκε κατόπιν επιθυμίας-εντολής του ΜΠΟΜΠΟΛΑ, κάποιοι …γέλασαν .Τώρα ας κλάψουν αφού ξεκινά την αποστολή του, με την αύξηση των διοδίων ως αρχή .Έτσι… με αναπροσαρμογή της τιμής του συνόλου των διοδίων από 10 έως και 40 λεπτά, χαρατσώνοντας κυρίως τα βαρέα οχήματα (φορτηγά, λεωφορεία) απαντούν οι εργολάβοι, εν μέσω..κρίσης.
Τα νέα τιμολόγια θα ισχύσουν από τα ξημερώματα της 1Φεβρουαρίου και αφορούν σχεδόν σε όλα τα τμήματα των οδικών αξόνων, πλην εκείνο της Κορίνθου-Πατρών που οι τιμές θα παραμείνουν αμετάβλητες.
Στην περιοχή των Τεμπών κατά 10 λεπτά θα αυξηθούν τα διόδια για τα ΙΧ μόνο στους σταθμούς Μοσχοχωρίου και Μακρυχωρίου ενώ κατά 30 λεπτά θα αναπροσαρμοστούν οι τιμές για τα φορτηγά, από τα οποία η κοινοπραξία έχει δηλώσει ότι έχει μεγάλη απώλεια εσόδων. Από 5 ως 20 λεπτά αντίστοιχα αυξάνονται οι τιμές στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας (από Μεταμόρφωση ως Σκάρφεια) και στα διόδια της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας που διαχειρίζεται η Κεντρική Οδός ΑΕ. Προς τα πάνω ανεβαίνουν τα διόδια και στην Γέφυρα Ρίο –Αντίρριο, όπου οι ανατιμήσεις κατά 30 λεπτά πιάνουν μόνο τα επιβατικά οχήματα. Αντίστοιχα, αυξήσεις ως 40 λεπτά προβλέπονται στους σταθμούς Ελευσίνας –Κορίνθου και έως 30 λεπτά στο Κόρινθος –Τρίπολη –Καλαμάτα.

«Η αύξηση των διοδίων δεν έγινε με πολιτική απόφαση, αλλά προβλέπεται από τη σύμβαση και γίνεται από τους παραχωρησιούχους» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης και συμπλήρωσε «Αν δεν γίνει η αύξηση που προβλέπεται από τη σύμβαση και είναι της τάξεως του 2% με 3%, δηλαδή από 0,05 έως 0,10 λεπτά σε κάθε σταθμό, εκτός της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου που είναι 0,30%, τη ζημιά θα την πληρώσει το κράτος».

Δηλαδή ο φασιστο-καραγκιόζης είναι εκεί για να ικανοποιήσει και προωθήσει όλες της παράτυπες και βρώμικες αποφάσεις που έχουν προηγηθεί. Ωραία πράγματα.


Βορίδης: Αφήστε μας ρε παιδιά να κάνουμε την… δουλειά μας. Έχουμε και εμείς τις… ανάγκες μας.


Βορίδης: Λεφτά έχουμε μόνο για τον… Μπόμπολα.


Έχει μάθει να κάνει καλές κολοτούμπες ο Βορίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...