Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Βορίδης: Λεφτά έχουμε μόνο για τον… Μπόμπολα.


«Κόψιμο» για πέμπτη φορά υπάρχει μόνο σε 900.000 συντάξεις… Στα διόδια πού αφορούν τον Μπόμπολα ποτέ.

Έξαλλου μιλώντας για λογαριασμό… του Μπόμπολα, ο «σοβαρός» Μάκης Βορίδης το ξεκαθάρισε. «Δεν υπάρχουν… περιθώρια μείωσης της τιμής των διοδίων»

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πήγε και παρακάτω ξεμπλοκάροντας με συνοπτικές διαδικασίες τα έργα που έχει ήδη αναλάβει ο Μπόμπολας με την ΕΛ-ΑΚΤΩΡ, η J&P Αβαξ, η ΓΕΚ Τέρνα, η ΑΕΓΕΚ με χορήγηση δανείου 4-5 δις ευρώ στις τράπεζες ή την απευθείας δανειοδότηση των κατασκευαστών, εξαργυρώνοντας τα 500.000 ευρώ που πήρε ο χοντρός αρχηγός του από τον ενδιαφερόμενο εργολάβο, κάτω από το τραπέζι, για ….προεκλογικά έξοδα.

Έτσι πιάνει και αυτός με το ενδιαφέρον που δείχνει για τον Μπόμπολα, «ΧΥΤΑ, σκουπίδια, έργα» πόρτα και για τα δικά του προεκλογικά έξοδα που θα είναι αυξημένα λόγω αδιαφορίας των ψηφοφόρων. Εάν υπολογίσουμε πως οι προηγούμενες προεκλογικές εκστρατείες του στοίχησαν πάνω από 250.000 ευρώ, αυτές θα φτάσουν σε διπλάσιο κόστος και για αυτό χρειάζεται πολύ χρήμα, και το υπουργείο του είναι το… κατάλληλο για της απαραίτητες διευκολύνσεις- ματζαδούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...