Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπακωνσταντίνου παραδέχεται ότι η αναφορά στην… Goldman Sachs είναι… υβριστικό.


Δηλαδή κύριε υπουργέ η Goldman Sachs που της ανάθεσε ο Σημίτης να μαγειρέψει τα στοιχεία για να μπούμε στην ευρωζώνη, τι είναι; καμόρα η μαφία, και όσοι εργάζονται για αυτήν ..μαφιόζοι; Με την πράξη σας αυτό δείχνεται .Δεν το δείχνουν τα …. περιθωριακά blogs.

Με επιστολή του προς τον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ζητά να ανακαλέσει τις αναφορές που έκανε από το βήμα της Βουλής ότι στο παρελθόν εργαζόταν στην Goldman Sachs. Επισημαίνει μάλιστα πως τα όσα εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs

"Στην ομιλία σας στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πέρα των άλλων που είπατε, αναφέρατε για εμένα ότι δήθεν εργάστηκα στην Goldman Sachs.

Η ακριβής φράση σας ήταν "μιλάει για το τρίπτυχο Σαρκοζί, Ντράγκι, Μόντι, το δίκτυο της Goldman Sachs στην Ευρώπη. Σε αυτή την εταιρεία βέβαια εργαζόταν και ο κ. Παπακωνσταντίνου παλαιότερα".

Όπως είπα και στη Βουλή, όλοι αντιλαμβάνονται ότι όλα όσα είπατε ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs, παρά στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Όμως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ

Γιώργος Παπακωνσταντίνου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τραβα τα βυζομπαλα σου να μακρυνουν ρε μασωνοπαπακωνσταντινου..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...