Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η πραγματική επιστολή του ΣΑΜΑΡΑ . Ιστορικό Μνημείο δοσιλογισμού .

«Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του υποτιθέμενου Προέδρου της Ελληνικής - Γερμανικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας αντισυνταγματικής κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 που ξεθεμελιώνουν την χώρα και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές...

Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο της
Γκόλμαν Σαξ. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει τον νέο Πρωθυπουργό της εν λόγω εταιρίας .

Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονο
μικής εξυγίανσης με αθρόες απολύσεις και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, εις βάρος των συνταξιούχων και μισθωτών προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί μη οικονομική ανάπτυξη.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την παραπλανητική δήθεν εξάλειψη του ελλείμματ
ος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης, υποστηρίζει εργαλεία του Δ.Ν.Τ που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την ανύπαρκτη περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής από τον καγκελάριο Ραιχενμπαχ , τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση με ξεπούλημα της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας.

Βάσει των στοιχείων από τη μέχρι τώρα εκτέλεση του ανύπαρκτου προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προς το χειρότερο για τους πολίτες , προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος σας . Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 15 συνεχή έτη σε ύφεση!

Πρόθεσή
μας όπως μας εντέλλεσθε είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με μη βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου του Δ.Ν.Τ που περιγράφεται από το Πρόγραμμα σας . Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να μην επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν από το ανελέητο κυνηγητό, φόρους χαράτσια, κ.α, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους σας που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής, οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν. προς μεγαλύτερο όφελος σας.

Η ανύπαρκτη δέσμευση του Ελληνικού λαού και η προδοτική της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να μην βγει από την κρίση και να μην διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή. αλλά κάνουμε ότι μπορούμε να σας ικανοποιήσουμε.

Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε. Κόντρα σε όλους του έλληνες.

Με εκτίμηση,
Αντώνης
Κ. Σαμαράς
«Πρόεδρος της Νέας …Δημοπρασίας »

Παρεμπιπτόντως εμείς σας γράψαμε να ξεχάσετε τις εκλογές , αλλά …ξέχασε και ο ΣΑΜΑΡΑΣ να αναφερθεί όπως είχε κάνει στην πρώτη του επιστολή, όπου έγραφε επ΄ ακριβώς :

« Αυτή η Κυβέρνηση θα προωθήσει την επικύρωση των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου 2012....Πιστεύουμε επίσης ότι οι εκλογές θα εξομαλύνουν την κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία, εκτονώνοντας τις πολιτικές πιέσεις και αποτρέποντας σοβαρές κοινωνικές αναταραχές ».

Μάλλον τον μάλωσε η … Γκόλμαν Σαξ. για την επίμονή του και την παράλειψε.

3 σχόλια:

i-politiki είπε...

Χαράς το κουράγιο σου που έκατσες και ...φιλοτέχνησες.!
Σε συνέχεια της προηγούμενης, δηλαδή, νιώθεις ...δικαιωμένος, φιλε ίχνος;
Για σένα το περιεχόμενο της επιστολής του ΑΣ δεν έχει σημασία, μόνο το ότι έχει επάνω τζίφρα, άρα δικαιώθηκες;
Το ότι γράφει και τους προειδοποιεί για επαναδιαπραγμάτευση δεν το θεωρείς θετική εξέλιξη, ιδιαίτερα στο καυτό θέμα της υπερφορολόγησης που καίει την ανάπτυξη;
Ειλικρινά, με εκπλήσσει δυσάρεστα η μικροψυχία και τα λέω αυτά εγώ που του έχω, κατά καιρούς σούρει τα εξ'αμάξης του Σαμαρά.
Παιδιά, συνέλθετε και σοβαρευτείτε, δεν πάμε καθόλου καλά. Οταν μία κίνηση είναι σωστή είναι σωστή και όταν είναι λάθος είναι λάθος, τέλειωσε. Τα καλά να τα επαινούμε για να έλθουν κι άλλα και τα σκατά να τα κατηγορούμε για να μην επαναληφθούν.
Η ξερολίαση και η γκρίνια επί παντός επιστητού μας έχει ήδη κάνει αρκετό κακό.
Θέλουν προσοχή οι καιροί, τα μαντάτα από την ...Κίνα δεν είναι καλά.

Ixnos είπε...

και μόνο το τοι υπαναχωρησε στο θεμα των εκλογων φτανει.Οσο για την επαναδιαπραγματευση ; Βλέπε ΜΝΗΜΟΝΙΟ.Ισως δεν το εχεις διαβασεις.

i-politiki είπε...

Φίλε, μάλλον παρεξήγησες τη θέση μου ...παμπόνηρος είναι ο Σαμαράς. Υπαναχώρησε (άν και δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό) επειδή ΗΘΕΛΕ να υπαναχωρήσει, για να μην πάρει το πολιτικό κόστος των δεκάδων χιλιάδων απολύσεων στο δημόσιο τομέα. Εκλογές θα έχουμε (ΑΝ έχουμε) μετά το Πάσχα.
Όσο για το μνημόνιο ΙΙ, το διάβασα και ψιλοσυμφωνώ με τη σκοπιμότητα πολλών από τα μέτρα που περιλαμβάνει, θεωρώ όμως ΜΕΓΆΛΟ ΛΑΘΟΣ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ τις εγγυήσεις του PSI. Αν υπογράψουν σε αυτό χαθήκαμε, διότι χάνουμε οποιαδήποτε δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης και θα πληρώνουμε 50 χρόνια τις μ@λ@κίες τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...