Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τον διέγραψαν για όσο ΧΡΟΝΙΚΟ διάστημα θα είναι η κυβέρνηση Τσολάκογλου.


Αναμενόμενη η διαγραφή από την Κ.Ο. της Ν.Δ, μετά την αρνητική ψήφο του στους ξεπουλημένους της δοτής κυβερνησης. Έξαλλου ο ίδιος είχε δηλώσει. Δεν πρέπει να υπάρξει υποταγή στους διεθνείς τοκογλύφους και στους σχεδιασμούς τους. Η εθνική και πατριωτική λύση είναι μία: Να φύγει αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση των δοσιλόγων, η κυβέρνηση των επίγονων Τσολάκογλου. Για εμάς είναι άκυρο και αντισυνταγματικό το Μνημόνιο, οι δανειακές συμβάσεις, οι δηλώσεις υποτέλειας προς το οποιοδήποτε διευθυντήριο. Ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος λαός και δεν σκύβει το κεφάλι σε πολιτικούς που δεν του είπαν την αλήθεια, δεν τον σέβονται, δεν αναλογίζονται τα αδιέξοδα που προκαλούν στην κοινωνία και δεν σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεών τους για την Ελλάδα».( Και αυτή η κυβέρνηση είναι συνέχεια της κυβέρνησης Τσολάκογλου). Εστάλη πριν από λίγο η επιστολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον πρόεδρο της Βουλής. Το σημαντικό γι αυτόν; Ότι θα είναι εκτός γαλάζιας Κ.Ο. και όχι εκτός κόμματος, μόνο για την περίοδο που θα υπάρχει η κυβέρνηση Παπαδήμου. Μετά το τέλος της πολιτικής ζωής της δεν θα συντρέχει λόγος ο Καμμένος να είναι εκτός της γαλάζιας Κ.Ο.

Όταν θα γίνουν εκλογές θα σπάσει όλα τα ρεκόρ, διότι τιμά τα παντελόνια που φορά.

Πριν από λίγο, ο Παναγιώτης Καμμένος εξέδωσε ανακοίνωση για τη θέση εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Σε αυτή ευχαριστεί τον κ. Σαμαρά και τους συναδέλφους του στη Νέα Δημοκρατία για την κατανόηση και τη συντροφικότητα.

Ολόκληρη η δήλωση:

Την ώρα πού η Ελλάδα δοκιμάζεται θα παραμείνω συνεπής :

-με τον όρκο μου στο Σύνταγμα και τούς πολίτες .

-με τη καρδιά μου στις αρχές και αξίες πού υπηρέτησα.

-με την ψυχή μου στην Ελλάδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

-Για την εμπιστοσύνη τούς χιλιάδες πολίτες πού με στήριξαν με στηρίζουν και με τα μηνύματα τούς με έκαναν δυνατό και ισχυρό.

-Τον Αρχηγό και τούς συναδέλφους μου στη Νέα Δημοκρατία για την αγάπη την κατανόηση και την συντροφικότητα .

-Τούς υπαλλήλους της νέας τάξης πραγμάτων για τις άνανδρες απειλές και επιθέσεις πού με κάνουν πιο αποφασισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...