Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Στους όρχεις μας εάν υπογράψει τα ..υπογραμμένα.



Έχει καταντήσει αηδία το σήριαλ της υπογραφής του Σαμαρά, Λες και υπάρχει δεξιός που δεν έχει υποκύψει στις ορέξεις των παγκοσμιοποιήτων. Μια ζωή η δεξιά ήταν συνεπώνυμο της προδοσίας της υποταγής και της ξενοδουλείας. Τώρα θα το παίξει …αντίσταση; Και για να μην παρεξηγηθούμε όλοι στην Ελλάδα εκτός μικρών εξαιρέσεων είναι ..δεξιοί.

Τα δημοσιεύματα άλλα του ποδαριού, άλλα εντεταλμένα, άλλα εκβιαστικά και άλλα γραμμένα από μυστικές υπηρεσίες, δίνουν και παίρνουν με αφορμή το ζήτημα της υπογραφής του ως εργαλείο εκβιασμού από πλευράς του Βερολίνου, την εκταμίευση της 6ης δόσης προκειμένου όπως λένε την καταβολή μισθών και συντάξεων το Δεκέμβρη, την στιγμή που ένα ελάχιστο ποσόν πάει σε αυτά. Τα ποιο πολλά είναι …λογιστικά νούμερα.

Πέραν των μηνυμάτων που έρχονται από τα ευρωπαϊκά κέντρα εξουσίας, νεογερμανοτσολιαδες «γαλάζιοι» βουλευτές και στελέχη έχουν ανοίξει και εσωτερικό μέτωπο, προσπαθώντας να εντείνουν δήθεν την πίεση προς τον αρχηγό της ΝΔ, να υπαναχωρήσει στο θέμα της υπογραφής για το καλό της χώρας.

Στο επιτελείο του ..υποψήφιου ..θύματος , προς ώρας επιλέγουν να «παίξουν άμυνα» προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο ψάχνοντας την παραπλανιτικη λέξη που θα χρησιμοποιήσουν για να δικαιολογήσουν την προδοσία τους.

Το όλο θέατρο σκηνοθετείτε από τον Μέγα πολιτικάντη τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ υποβοηθούμενο από τους υπηρέτες μιντιαρχες που βλέπει τον εαυτόν του ως μελλοντικό πρωθυπουργό σε μία πολιτική …αναμπουμπούλα στην θέση του εντεταλμένου ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ. Ένα Δημοσίευμα της ιστοσελίδας neweurope.online συνδέει άμεσα τα “δανεικά” που μας δίνουν Γερμανοί και Γάλλοι, αλλά και την επιμονή να υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς, με πωλήσεις όπλων! Σύμφωνα με το δημοσίευμα “όταν, στα τέλη Οκτωβρίου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησε με τον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να χορηγήσει στην Ελλάδα € 110 000 000 000 , έθεσαν ως αντάλλαγμα για το δάνειο, την αγορά οπλικών συστημάτων από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας € 10.5 δις”! Ο συντάκτης του δημοσιεύματος επικαλείται πηγές από το κόμμα της ΝΔ, που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά και οι οποίες του ανέφεραν ότι οι πωλήσεις που ενδιέφεραν Γερμανούς και Γάλλους είχαν να κάνουν με άρματα μάχης Leopard, μαχητικά αεροσκάφη Rafale και γαλλικές φρεγάτες.

Τώρα ,υποστηρίζει το δημοσίευμα η συμφωνία που είχε γίνει με τον Γ. Παπανδρέου ,είναι στον αέρα και οι δανειστές Γάλλοι και Γερμανοί δεν έχουν πειστεί ότι μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά, θα την τηρούσε.

Εάν είναι έτσι του έχουν βάλει ήδη το πιστολι στον κρόταφο, και είναι έτοιμοι να πιέσουν την σκανδάλη. Εκτός εάν τον πάνε από …έμφραγμα.

4 σχόλια:

i-politiki είπε...

Μήπως, φίλε ίχνος, είσαι λιγάκι εμπαθής και προκατειλημμένος;
Λέω, μήπως;
Υποτίθεται προϊόντος του χρόνου οι άνθρωποι ισορροπούν και γίνονται σοφότεροι...

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζω απόλυτα την Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Γιούγκερ, τον Ρεν και όποιον άλλον απαιτεί από τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη να βάλουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους στην έγγραφη δέσμευση για την τήρηση των συμφωνηθέντων.

Και τους στηρίζω απόλυτα γιατί θέλω οι 3 πολιτικοί αρχηγοί να ταπεινωθούν.

Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τη στάση τουΑντώνη Σαμαρά που μιλά για «εθνική αξιοπρέπεια» και που αλαζονικά διεκδικεί για τον εαυτό του το δικαίωμα του θεματοφύλακα της αξιοπρέπειας του έθνους, τη στιγμή που ΚΑΙ το κόμμα του με τις αποτυχημένες πολιτικές του, οδήγησε τον ελληνικό λαό στην απόλυτη ταπείνωση. Τη στιγμή που ΚΑΙ ο ίδιος συμμετείχε στην κυβέρνηση της ΝΔ, στον ορισμό της αποτυχημένης κυβέρνησης.

Το λέω ευθέως…

Θέλω ο Σαμαράς να υπογράψει και να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται :

-το 1 εκατομμύριο των ανέργων που με πόδια-βαρίδια φτάνουν μέχρι τα γραφεία του ΟΑΕΔ για να βάλουν την υπογραφή τους στην κάρτα ανεργίας

Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

-οι 700 οικογένειες που έβαλαν την υπογραφή τους με δάκρυα στα μάτια κάνοντας αίτηση προς ταΠαιδικά Χωριά SOS για να φιλοξενήσουν τα παιδιά τους. Να ταπεινωθεί όπως ταπεινώνονται οι απελπισμένοι γονείς που διαπιστώνουν ότι πρέπει να ζήσουν μακριά από τα παιδιά τους γιατί δεν μπορούν να τους προσφέρουν στέγη και τροφή.

Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

-οι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι που με βλέμμα απλανές και ανασφαλές σέρνουν τα πόδια τους μη ελπίζοντας πια σε τίποτα

Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

-οι χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι, τους φόρους, τη δόση του δανείου, τοενοίκιό τους ακόμα και τα κοινόχρηστα. Και που όταν χτυπάει το κουδούνι, κρατούν την ανάσα τους για να μην ακουστούν…

Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

-οι χιλιάδες έμποροι που βάζουν την υπογραφή τους για να μπει λουκέτο στο μαγαζί τους

Να ταπεινωθεί όπως ακριβώς καθημερινά ταπεινώνονται:

-οι χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα που ψάχνουν στα σκουπίδια και που περιμένουν να κλείσει η λαϊκή αγορά για να μαζέψουν σάπια φρούτα και λαχανικά

Ixnos είπε...

Η απαντηση για οσα προφητικα γραφουμε, ειναι η ...υπογραφη του ΣΑΜΑΡΑ .εμεις το ξεραμε πως θα υπογραψει για αυτο καιτο γραψαμε ετσι .

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ίχνος,
αυτά να βλέπουν κάποιοι που νόμιζαν ότι ο Σαμαράς θα έκανε αντίσταση.

Φιλικά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...