Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Είναι η ώρα να τα πουν με το όνομα τους οι εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης


Οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης μεταξύ άλλων έκαναν αναφορά στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου. Οι πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αλλά και οι έντονη φημολογία κάνουν λόγο για τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου.
Ο Τέλογλου-πάντα κατά τους εισαγγελείς τους είχε επισκεφθεί προκειμένου να τους ενημερώσει για την δυσαρέσκεια του τραπεζίτη της ΠΕΡΑΙΩΣ Μιχάλη Σάλα σχετικά με υπόθεση την οποία οι δυο δικαστικοί λειτουργοί διερευνούσαν. Μάλιστα ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε στην ίδια συνάντηση ότι τα τηλέφωνα των εισαγγελέων ήταν υπό παρακολούθηση! Αυτό έχει ερμηνευτεί ως ενημέρωση. Και το ερώτημα είναι απλό: Είναι δουλειά του δημοσιογράφου να ενημερώνει ποιο τηλέφωνο παρακολουθείται και πιο όχι; Ωστόσο όλα αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.
Σύμφωνα επίσης και με το ράδιο 9 και τον Ντάσκα ο επιχειρηματίας είναι ο Σάλας ο οποίος πήρε πριν λίγες μέρες για δεξί του χέρι τον πασοκο Ρουμελιώτη του σκανδάλου Κοσκωτα που ο Σημίτης έβαλε στο ΔΝΤ για να τον γλυτώσει ;

Το τι εστί …ΣΑΛΑΣ το έχουμε γράψει αναλυτικά στο ποστ Πρώτο έρχεται το… Σαλλοπέδι και μετά το …βατοπέδι που αξίζει να το διαβάσετε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα προσφέρουν μεγάλη Υπηρεσία στην Πατρίδα οι δύο έντιμοι εισαγγελείς
αν τελικά μιλήσουν και αποκαλύψουν
από ποιούς πολιτικούς και μεγαλόσχη
μους διαπλεκόμενους δέχθηκαν είτε
"συστάσεις" είτε "πιέσεις"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...