Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Γιατί ξέχασαν τα… Ίμια οι υπερπατριώτες του ΛΑ.γ.Ο.Σ ;




Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους υπεστάλη η Σημαία μας από εθνικό έδαφος και μάλιστα χωρίς μάχη, χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα, με μία απλή διαταγή! Τα Ίμια ήταν μία μεγάλη εθνική ήττα η οποία προήρθε κατόπιν προδοτικών εντολών από τους τότε ιθύνοντες. Στα Ίμια υποχωρήσαμε κατόπιν εντολής!

Μιας εντολής που όλα δείχνουν ότι δεν είχε ούτε καν ελληνική προέλευση και υπήρχαν επί πλέον και τρεις νεκροί! Τρεις νεκροί, που η επίσημη πολιτική ηγεσία της χώρας ήθελε να μας τους παρουσιάσει ότι ο θάνατός τους οφείλεται σε... ατύχημα.

Το πρωί της επομένης ημέρας συνεδρίασε εκτάκτως η Βουλή και την στιγμή που ο πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Σημίτης, έλεγε από βήματος το "Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς", ακούστηκαν φωνές και κραυγές από την πλευρά της αντιπολιτεύσεως, όπως "αίσχος", "προδοσία"! ενώ είχε προηγηθεί η εσχάτη προδοσία από τον Πάγκαλο που εκφράσθει με την φράση ..ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο…ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Όλα αυτά ήταν αντιδράσεις της στιγμής χωρίς συνέχεια. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου, λίγο καιρό μετά, παρ' όλη την αθρόα προσέλευσή τους στην κηδεία των τριών αξιωματικών, θα λησμονούσε το θέμα, όπως έχει λησμονήσει τόσα και τόσα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...