Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ότι είναι ο λόγος σου είναι και ο κ…..ς σου

Θυμάστε που το Νοέμβριο του 2011 ο Γιώργος Καρατζαφέρης "αφόριζε" τον Αντώνη Σαμαρά επειδή δε δεχόταν να υπογράψει τη γραπτή διαβεβαίωση που ζητούσε η Τρόικα; Δείτε εδώ για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας. Τώρα, λοιπόν, αρνείται ο ίδιος να υπογράψει παρόμοια δήλωση προς την Τρόικα, επικαλούμενος το λόγο της πολιτικής του τιμής! Μήπως άραγε αναζητεί κι αυτός "ηρωική" έξοδο, όπως έκανε ο Τζέφρυ; Ίδωμεν... Βέβαια, την πολιτική τιμή, δηλαδή την αξιοπιστία του Γιώργου Καρατζαφέρη τη γνωρίζει το Πανελλήνιο, και γι’ αυτό το λόγο το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ δε λέει να ξεπεράσει το 6%, τη στιγμή που ΠΑΣΟΚ πεσόντος παν κόμμα εν αφθονία "ξυλεύεται".
Ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας για τον άνδρα με τη…. βαρβάτη…. πολιτική τιμή.







Και η αποκορύφωση των πατριωτικών πράξεων του , χωρίς ….σχόλιο. Βράβευσε την….. Κατερίνα ????


Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την κυρία Κοκκίνου δεν την βράβευσε ο Καρατζαφέρης αλλά τα στελέχη του κόμματος για την προσφορά της.Και ποιά είναι η προσφορά της;Θα σας απαντήσω.Εργάζεται για το κόμμα περισσότερες ώρες από τον οποιοδήποτε άλλο.Έχει βοηθήσει με την καρδιά της πολλούς ανθρώπους με διάφορα προβλήματα σε διάφορα θέματα.Είναι πάντα καλοσυνάτη και ευγενική.Μακάρι να υπήρχαν σε όλα τα κόμματα άνθρωποι σαν την Κοκκίνου γιατί τότε η πολιτική σκηνή θα ήταν δομημένη με ανθρώπινες αξίες .

Ανώνυμος είπε...

Σε πολλά θα συμφωνήσω και εγω.Για τις κολοτούμπες του Καρατζαφέρη δεν βλέπω τίποτα σχόλιο απο τον ...σχολιαστή.Εκεί είναι το..ζουμί, και οχι στην..."εργατική" Κατερίνα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...