Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Από το… ρωμιοσύνη μην την κλαις, πήγαμε στο… την… προβατοσύνη να την κλαις


Σε ανίκανους υπαλλήλους, ανεπαρκή καταγραφή και σε πανούργους φοροφυγάδες αποδίδει το γνωστό γερμανικό περιοδικό την αδυναμία του ελληνικού φορολογικού συστήματος να αποφέρει έσοδα, και ότι εν΄όψει του δεύτερου πακέτου βοήθειας, το φαινόμενο αυτό πρέπει να σταματήσει: «Οι φορολογικές αρχές θα πρέπει να αναγκαστούν να συλλέξουν τα χρήματα που χρωστούν οι πολίτες», απαιτεί το Spiegel.

«Γι' αυτό χρειάζεται μια σύγχρονη οικονομική διοίκηση, και εκεί θα παρέμβει η ναζιστική Γερμανία Περισσότεροι από 160 Γερμανοί υπάλληλοι σε οικονομικές υπηρεσίες, βρίσκονται σε ετοιμότητα, σύμφωνα με τον Χανς Μπέρναρντ Μπέους, υφυπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.

Αναγκαίο προσόν για τους Γερμανούς εθελοντές που θα έρθουν στην Ελλάδα είναι η αγγλική γλώσσα, αν και αρκετοί από αυτούς μιλάνε και ελληνικά.

«Από την πλευρά της Ελλάδας, μια τέτοια εξέλιξη θα σήμαινε περαιτέρω εξευτελισμό. Ήδη, πολλοί αντιδρούν 'αλλεργικά' στα σκληρά μέτρα λιτότητας που επιβάλλουν οι δανειστές, τα οποία εκλαμβάνουν ως καταπάτηση της εθνικής κυριαρχίας», τονίζει το περιοδικό.

1 σχόλιο:

kimon είπε...

ΡΕ ΙΧΝΟΣ
ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;;;;
ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝΤ' ΑΥΤΩΝ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...