Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το λαμόγιο ο Μηλιώνης συνεχίζει από άλλο πόστο το φαγοπότι.

Διαβάζουμε ότι πληρώνουμε και τις μετακομίσεις του Υπουργείου Εξωτερικών! Και τι μετακόμιση, αξίας 110.000 ευρώ! Σύμφωνα με απόφαση, που βλέπεται στις 13/2/2012 αποφασίστηκε να καλυφθούν από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών η μεταφορά… οικοσκευής υπαλλήλων του Υπουργείου Εξωτερικών!!!

Όμως αυτό που δεν ξέρεται είναι ότι αρκετοί υπάλληλοι του ΥΠΕΞ αιφνιδιάζονται όταν δέχονται τηλεφώνημα από μεταφορική εταιρεία η οποία τους ενημερώνει σχετικά με τις προσφορές της για τη μεταφορά της οικοσκευής τους από το εξωτερικό. Δηλαδή οι υπεύθυνοι της μεταφορικής γνωρίζουν ποιοι θα μετατεθούν και βιάζονται να ενοχλήσουν τους ενδιαφερομένους πριν ακόμη ενημερωθούν οι ίδιοι από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τη μετάθεσή τους. Και μια και είπαμε για οικοσκευές, κάποιες εταιρείες έχουν ένα προβάδισμα σε ό,τι αφορά τους διπλωμάτες.

Μία από αυτές είναι η Teletrans, ίσως γι' αυτό φρόντισε να έχει και ταξιδιωτικό γραφείο, το Smart Destinations, το οποίο συμπτωματικώς βρίσκεται στο γειτονικό του ΥΠΕΞ κτίριο, στην οδό Ζαλοκώστα. Ιδιοκτήτρια της Teletrans είναι η κ. Στεργιοπούλου, η οποία εμφανίζεται ως συνιδιοκτήτρια και του ταξιδιωτικού γραφείου μαζί με τον κ. Βασίλη Μηλιώνη.

Ο κ. Μηλιώνης είναι ο πρώην διευθύνων της HellasPower,δηλαδή ο ίδιος που ενέχεται στο σκάνδαλο με τις ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας που βάρεσαν κανόνι, ιδιοποιούμενες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, συνεχίζει το φαγοπότι από άλλο πόστο.

Τα ποσά για τη μεταφορά οικοσκευής τα οποία διαθέτει κάθε χρόνο το ΥΠΕΞ ανέρχονται σε μερικά εκατ. ευρώ... Η διαδικασία δεν είναι και η πλέον διαφανής. Ο ενδιαφερόμενος παίρνει τρεις προσφορές από εταιρείες και τις καταθέτει σε εσωτερική επιτροπή από συναδέλφους του, οι οποίοι και επιλέγουν την πιο... συμφέρουσα.

Δείτε εδώ Η μεγάλη ΑΠΑΤΗ των Βασίλη Μηλιώνη και Οικογένειας Φλώρου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...