Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Το πήδημα ήρθε από… ψηλά


Χτύπημα εκ των εσω στο Κ.Κ.Ε. Μέσα από το προσωπικό του blog όπως μπορείτε να δείτε εδω και μετά από 14 μήνες, ο Αλέκος Χαλβατζής, , γιος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Σπύρου Χαλβατζή οποίος διετέλεσε μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και στη συνέχεια στο Τμήμα Διαφώτισης της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοσίευσε το γράμμα που είχε στείλει στην Κεντρική Επιτροπή. Ο κ. Χαλβατζής για να αιτιολογήσει τη δημοσιοποίηση των διαφωνιών του αναφέρει ότι πολλές φορές σκέφτηκε να καταθέσει δημόσια και ολοκληρωμένα την άποψή του για αυτό που εννοεί «σοβαρή εκτροπή και βαθιά κρίση στο ΚΚΕ».

Ομιλεί για «λαθρεπιβάτες» που τα τελευταία χρόνια με δόλια μέσα αναρριχήθηκαν στην κορυφή της πυραμίδας, του ΚΚΕ, διαπιστώνει εκτροπή και βαθιά κρίση στον Περισσό, αποδίδοντας την κύρια ευθύνη στη γραμματέα του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα γράφοντας σκληρά λόγια, μεταξύ άλλων «Τα τελευταία χρόνια με δόλια μέσα, με αυτό που –εξ’ ιδίων κρίνοντας– αφειδώς προσάπτουν σε όποιον τους αντιστέκεται, δηλαδή με τον πιο βρώμικο φραξιονισμό άνθρωποι που ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά ήταν (ή εξελίχθηκαν σε) λαθρεπιβάτες στο ΚΚΕ έχουν μετατραπεί σε τιμονιέρηδες και κουμανταδόρους».

Για τις ακτιβίστικες ενέργειες του ΠΑΜΕ σημειώνει ότι στέλεχος του κόμματος ανέφερε «έτσι μας φοβούνται», καθώς και ότι σε αυτές συμμετέχουν επαγγελματικά στελέχη και ένας μικρός σκληρός πυρήνας φοιτητών που έχουν μετατραπεί σε... «εργάτες» και άλλα πολλά αποκαλυπτικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...