Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Όσοι έχουν ακόμη κατάθεση, πάνω από 100.000 καλά να πάθουν.



Εμείς πάντως έχουμε αφήσει μέσα, τους ..όρχεις μας .Εάν τους θέλουν χαλάλι τους. Ακόμη δεν καταλάβατε ότι όλα αυτά γίνονται για να αποσύρεται τα λεφτά σας από τις τράπεζες, και να μην φαίνονται ..μεγάλες σε ύψος οι καταθέσεις;
Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel σε δημοσίευμά του πριν λίγο στην διαδικτυακή έκδοση σημειώνει χαρακτηριστικά: «Η συγχώνευση της Εθνικής με τη Eurobank ακυρώθηκε λόγω της Κυπριακής κρίσης». «Η απόφαση κατά της συγχώνευσης γεννά υποψίες ότι όπως και στην Κύπρο έτσι και στην Ελλάδα, σε περίπτωση ανάγκης, ο τραπεζικός τομέας θα πρέπει να εκκαθαριστεί. Σε αυτήν την περίπτωση θα τεθεί το ερώτημα, εάν θα συμμετάσχουν και πάλι καταθέτες στην διάσωση.»

Και συνεχίζει το γερμανικό περιοδικό: «Οι μεγάλες τράπεζες συνιστούν κίνδυνο, αυτό έδειξε με τρόπο δραματικό η επιχείρηση διάσωσης της Κύπρου. Η ελληνική κυβέρνηση ανέστειλε τη διαδικασία συγχώνευσης έπειτα, προφανώς, από βέτο της τρόικα η οποία μάλλον αντέδρασε έτσι μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο. Η σχεδιαζόμενη συγχώνευση θα δημιουργούσε μια μεγάλη τράπεζα με καταθέσεις γύρω στα 170 δισ. ευρώ, όσο οι ετήσιες οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας. Αυτό μετά την κυπριακή εμπειρία ενδέχεται να ήταν ένα πολύ λεπτό σημείο για την ελληνική κυβέρνηση»

«Η απόφαση κατά της συγχώνευσης γεννά υποψίες ότι όπως και στην Κύπρο έτσι και στην Ελλάδα, σε περίπτωση ανάγκης, ο τραπεζικός τομέας θα πρέπει να εκκαθαριστεί και να συμμετάσχουν και πάλι καταθέτες στην διάσωση . Ο υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας δια της αφαιρέσεως λέει κατ΄ουσίαν πως οι αποταμιεύσεις είναι απολύτως μη εξασφαλισμένες», προσθέτει το περιοδικό.

Μέσα Ενημέρωσης όπως το Der Spiegel χρησιμοποιούνται συστηματικά από την γερμανική κυβέρνηση για να προετοιμάσουν επικοινωνιακά το έδαφος για τις αποφάσεις που επιβάλει η Γερμανία...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταθέσεις αυτού τού ύψους έχουν μόνον τά λαμόγια τού ΠΑΣΟΚ τής Ν,Δ. όπως καί οί ΝΑΡΚΟΤΕΜΠΟΡΟΙ , ΟΠΛΕΜΠΟΡΟΙ , καί ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΣΟΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ . ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΝΟΥΝ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...