Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πότε θα μας πεις ρε προδότη πόσο στοίχισε τι διαζύγιο της ..μαμάς, και που είναι τα πάνω από 500.000.000 δρχ ;



Ολοκληρώθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, η κατάθεση του στελέχους του ΣΔΟΕ Ευάγγελου Καραμάνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του που διήρκησε μία ώρα, ο κ. Καραμάνος επιβεβαίωσε όσα είχε αναφέρει και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, ότι σε μία σύσκεψη ο πρώην περιφερειακός διευθυντής του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας ανέφερε ότι είχε πληροφορίες πως πίσω από τον λογαριασμό των 550 εκ. δολαρίων, είναι η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο κ. Λέκκας καταθέτοντας στην Προανακριτική Επιτροπή είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τα όσα φέρεται να είπε σχετικά με την εμπλοκή της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου. Εν τω μεταξύ, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε εκ νέου στην Προανακριτική Επιτροπή το ίδιο υπόμνημα που είχε υποβάλει μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη.
Υπενθυμίζεται, ότι στο τετρασέλιδο υπόμνημα του ο Γιώργος Παπανδρέου, δίνει έμφαση «στις προσπάθειες που κατέβαλε ο ίδιος και η κυβέρνησή του για την καταπολέμηση της διαφθοράς», ενώ δηλώνει ότι ποτέ δεν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ. «Δεν ενημερώθηκα ποτέ ούτε ζήτησα να ενημερωθώ για το περιεχόμενο ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα αναφορικά με τη λίστα», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός.
Ο κ. Παπανδρέου δεν κάνει αναφορές ούτε σε ημερομηνίες ούτε σε ονόματα, με εξαίρεση το όνομα της μητέρας του Μαργαρίτας, προειδοποιώντας ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
«Υπενθυμίζω ότι υπήρξα πρόσφατα και ο ίδιος προσωπικά θύμα της φημολογίας που αναπτύχθηκε δημόσια, όπως και της άκρατης σεναριολογίας και συνωμοσιολογίας που επικράτησε σχετικά με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ, όταν με έκπληξη και οργή αντιμετώπισα τη συνειδητή κατά την άποψή μου προσπάθεια ορισμένων να εμπλέξουν στην υπόθεση την μητέρα μου Μαργαρίτα Παπανδρέου για προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Η Δικαιοσύνη θα έχει σύντομα το λόγο σε αυτή την υπόθεση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Το ΣΔΟΕ «μαδάει» τη Μαργαρίτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...