Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αντί για …τάρανδο τους τάιζαν… γουρούνι. Θα τους κάψει ο… Αλλάχ.



Πάλι πρωτοστατούν τα IKEA σε διατροφικό σκάνδαλο  αλλά αυτή την φορά την πλήρωσαν οι μουσουλμάνοι πελάτες του.  Δεν έχει άλογο το κρέας τους, αλλά αντί για άλκη (ένα είδος ταράνδου) έχει χοιρινό που θεωρητικά δεν τρώνε οι Μουσουλμάνοι.
Σήμερα η διατροφορυπαντική εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταμάτησε τις πωλήσεις λαζανιών με κρέας άλκης αφού σε μια παρτίδα του προϊόντος βρέθηκαν ίχνη χοιρινού κρέατος.
Οι πωλήσεις των λαζανιών, περίπου 10.000 τόνοι από τα οποία έχουν παραχθεί από ένα σουηδό προμηθευτή της IKEA, σταμάτησαν στα καταστήματά της σε 18 χώρες σ' όλη την Ευρώπη αφού έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του περασμένου μηνός από βελγικές αρχές αποκάλυψαν ίχνη χοιρινού.
"Την Παρασκευή επιβεβαιώθηκε ότι μια σειρά παραγωγής περιείχε χοιρινό κιμά σε πολύ μικρή ποσότητα, περίπου 1%",( Αυτό εάν θέλουμε το πιστεύουμε ) δήλωσε η εκπρόσωπος της IKEA Τίνα Κάρντουμ προσθέτοντας ότι "Το πρόβλημα αφορά λίγο περισσότερα από 17.000 πακέτα. Εξαιτίας αυτού, βρισκόμαστε τώρα σε διάλογο με τον προμηθευτή μας, ο οποίος έχει λάβει μέτρα για να εξασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...