Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Είναι δυνατόν υπουργός δημ.Ταξης να συναγελάζετε με λαθρομετανάστες; Στο μπουρδέλο όλα γίνονται.



Ο Δένδιας στον καταυλισμό λαθρομεταναστών στη Μανωλάδα . Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας "ανέβασε" στο twitter φωτογραφία του από την σημερινή επίσκεψή του στον καταυλισμό μεταναστών στη Μανωλάδα. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο υπουργός δήλωσε ότι δεν θα απελαθούν οι αλλοδαποί εργάτες - θύματα της αιματηρής επίθεσης. «Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη, θα προστατεύσουμε τα θύματα» είπε πριν από λίγο ο Νίκος Δένδιας και πρόσθεσε: «Τα θύματα των επιστατών δεν θα απελαθούν».
«Το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει μου επιτρέπει να δώσω στα θύματα αυτό το καθεστώς που θα τα προστατέψει από την απέλαση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Δένδιας.
ο Σαμαράς ζήτησε από τον Δένδια να μεταβεί ο ίδιος στην Ηλεία προκειμένου να συντονίσει τις έρευνες της αστυνομίας και να τον ενημερώνει διαρκώς για τις εξελίξεις.
«ψευτοΝομιμότητα παντού» για όλους τους λαθρομεταναστες . Αυτό ήταν το νόημα της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του Πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σύμφωνα με συνεργάτες των δύο πλευρών. Στόχος της Κυβέρνησης δεν είναι μόνο η σύλληψη των ενόχων αλλά και να μπει ένα οριστικό τέλος στα φαινόμενα αυτά που διαδραματίζονται στην συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή δώστε την Ηλεία στους λαθρομετανάστες να ησυχάσουμε, διότι ποιός θα τους ….ενοχλήσει, μετά την ..υψηλή προστασία .


Και μην μας πουν όχι γιατι…..το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου εξετάζει τη δυνατότητα χορήγησης άδειας διαμονής για "ανθρωπιστικούς λόγους" στους λαθρομετανάστες Μπαγκλαντεσιανούς στην Μανωλάδα Ηλείας!
Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός «τα απαράδεκτα γεγονότα στη Μανωλάδα Ηλείας, κατά τα οποία αλλοδαποί εργαζόμενοι υπέστησαν εγκληματική επίθεση, καταδεικνύουν την ανάγκη, αφενός να αντιμετωπιστούν νοοτροπίες ρατσισμού, αφετέρου να καταπολεμηθεί η αδήλωτη εργασία».
Ο υπουργός τονίζει ότι «η Ελλάδα του μέλλοντος χρειάζεται οργανωμένη, νόμιμη μετανάστευση, που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».
Δηλαδή ο υπουργός κάνει κάλεσμα για "οργανωμένη μετανάστευση" που θα "ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και Οικονομίας"!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...