Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Έχει …ξεσαλώσει στις δηλώσεις, η..Αννούλα των ….Βρυξελλών



Τον σκοτεινό κόσμο του ΤΑΙΠΕΔ και τις μεθοδεύσεις του τέως προέδρου Αθανασόπουλου καταγγέλλει η  Άννουλα η Ζωηρού μέχρι πρότινος μέλος του Δ.Σ. Ξεχνά όμως να μας πει αφού μιλά για αξιοκρατία κ.λ.π ,Με ποια κριτήρια τοποθετήθηκε από τον Καρατζαφερη στο ΤΑΙΠΕΔ; Δεν είχε στελέχη ικανά; Aπο ότι γνωρίζουμε δεν ήταν ούτε καν μέλος του αποκόμματος. Ποιο παλιά την είχε πάλι …βολέψει  στην επιτροπή προμηθειών του Αβραμόπουλου, λες και υπήρχαν μόνο αυτός και αυτή στο ΛΑΟΣ. Πολύ …βόλεμα έπεσε ρε παιδί μου σε αυτή την γυναίκα. Στο σπίτι του κρεμασμένου λοιπόν δεν μιλούν για σχοινί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βρωμά το ΤΑΙΠΕΔ σύσσωμο.
Λέει λοιπόν η ….ζωηρή Αννούλα .
Zητώ να δοθούν στην δημοσιότητα τα πρακτικά του Δ.Σ. για να διαπιστώσει η κοινή γνώμη ότι αντιδρούσα από την πρώτη στιγμή στις μεθοδεύσεις του τέως προέδρου. Ήμουν άλλωστε η μόνη που αντιδρούσα. Για μένα η θητεία μου στο ΤΑΙΠΕΔ ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία...
Στέκεται ιδιαίτερα στις περίεργες μεθοδεύσεις για την περίφημη σύμβαση ΟΠΑΠ-Ιντραλότ, η ανανέωση της οποίας θα συζητηθεί σε Γ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ  το Σάββατο (!)  στις 6 Απριλίου στο Περιστέρι.
“Το Δ.Σ. επί προεδρίας Μητρόπουλου είχε αποφασίσει να μην ανανεωθεί η σύμβαση με την Ιντραλότ ώστε να μην δεσμευθεί ο αγοραστής του Οργανισμού. Χωρίς λοιπόν να έχει συζητηθεί η ανανέωση της σύμβασης  στο Δ.Σ του Οργανισμού– ούτε καν στους διαδρόμους του ΤΑΙΠΕΔ-με ενημέρωσαν κι ενώ βρισκόμουν στις Βρυξέλλες ότι είναι έτοιμο το νέο σχέδιο της σύμβασης. Αντέδρασα, όπως είχα κάνει και σε άλλες περιπτώσεις που εκτιμούσα ότι οι αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας. Πήγα εκεί για να υπερασπισθώ τα συμφέροντα της πατρίδας μου κι όχι να έχω διακοσμητικό ρόλο σε αποφάσεις που λαμβάνονταν κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες…”
Η ίδια ως γνωστόν έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό στην οποία κατήγγειλε σημεία και τέρατα, όπως «προσλήψεις «κολλητών» με μηνιαίες αποζημιώσεις της τάξεως των 4 και 5 χιλιάδων ευρώ, την ώρα που επιβάλλονται στους Έλληνες αιματηρές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».
Η κ. Ζωηρού υποστηρίζει πως δε μπορούσε να συμφωνήσει «με όλες αυτές τις επεκτάσεις και ανανεώσεις που κάνει η διοίκηση στα συμβόλαια των διαφόρων συμβούλων αξίας εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες κυριολεκτικά γίνονται τελευταία στιγμή ή ακόμα και εκ των υστέρων!».

 Βέβαια όσοι παρακολουθούν τις “δραστηριότητες” του ΤΑΙΠΕΔ ειδικά στις κρίσιμες αποκρατικοπιήσεις όπως είναι αυτές του ΟΠΑΠ και των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ γνωρίζουν ότι ως τώρα περνούσε απευθείας η γραμμή του Μαξίμου. Στην ουσία ο Αθανασόπουλος –ο οποίος βρίσκεται πλέον υπόδικος για την θητεία του στη ΔΕΗ- βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Σαμαρά. 

10 σχόλια:

toErwthmatologio είπε...

Εσένα σε ΄΄χάιδευε΄΄ ο Πρόεδρος ρε Ίχνος;Πως ήθελες να μπείς στο ΤΑΥΠΕΔ;Ξέρεις τι ΄΄γλύψιμο΄΄ έπεσε;;;

toErwthmatologio είπε...

Εκατέρωθεν!!!!!!

toErwthmatologio είπε...

Διορθώνω,ΤΑΙΠΕΔ. Αν και, μικρή σημασία,έχει.

Ixnos είπε...

Τι εννοείς....γλύψιμο;ΠΑΓΩΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Εδω ήθελε και υποψήφιος βουλευτής νήσου να δαγκώσει.Κακό είναι?

Ανώνυμος είπε...

Τη ΖΩΗΡΟΥ την έκαψε ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ με τις καθημερινές του δηλώσεις λέγοντας, οτι είναι δικός του εκπρόσωπος και κάνει ο,τι της λέει αυτός. Την έκαψε γιατί κατάλαβε οτι με Ζωηρού δεν ωφελήταν τίποτα. Περαστικά τους.

Ixnos είπε...

θα έμενε στο χνάρη του..σκαλίσματος και στο ..τάτσι ΜΗΤΣΗ κότσι ο υμποψόφιος.

paramazoma είπε...

Η χειρονομία του τηλεπρόεδρου έχει κάποιο νόημα;

toErwthmatologio είπε...

Κύριε παραμαζώχτρα,είστε πολύ πονηρός,ή πολλά ξέρετε;

Ixnos είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...