Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Έφαγαν την Μπεκατώρου από τον Καρατζαφέρη, αλλά του έμεινε ο....Σπύρος



Έρχεται στην Ελλάδα μέσω ..Αντένα το «Your Face Sounds Familiar». Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό θέαμα, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, Βιετνάμ. Ενώ το καλοκαίρι του 2013 είναι προγραμματισμένο να προβληθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Το show αποτελείται από 12 Live, μέσα από τα οποία 10 διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό star της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα αξιολογεί μια τετραμελής κριτική επιτροπή, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες! Σε κάθε Live δεν θα υπάρχει αποχώρηση και νικητής θα αναδειχτεί εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά μέσα από τα 12 Live.

Το «Your Face Sounds Familiar» θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, από την Κυριακή 14 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στον ΑΝΤ1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...