Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Βασιλιάδες στις ….κολοτούμπες οι δήμαρχοι Άγιου Νικόλαου και Ιεράπετρας



Με ανοιχτή επιστολή του ζητά να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις που είχαν υποβάλει , ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας, από τους Δημήτρη Κουνενάκη και Σήφη Αναστασάκη ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης καθώς όπως αναφέρει αν παρέλθει 1 μήνας από την υποβολή τους γίνονται αυτοδικαίως αποδεκτές.

"Κύριοι Δήμαρχοι,

έλαβα τις επιστολές παραίτησής σας και εκτίμησα την ευαισθησία σας και την σθεναρή αντίδρασή σας για την συρρίκνωση των Υπηρεσιών που υπηρετούν τους πολίτες και αποδυναμώνουν την άσκηση των καθηκόντων σας.

Όμως κύριοι Δήμαρχοι, θεωρώ ότι οι παραιτήσεις σας, αν παρέλθει 1 μήνας από την υποβολή τους γίνονται αυτοδικαίως αποδεκτές.

Σ’ αυτήν την περίπτωση θα αποστερήσετε από την μέχρι τώρα πανάξια εκπροσώπηση υπέρ των δημοτών σας, την θέση των Δημάρχων, που πιθανόν στη συνέχεια να αποδειχθεί περισσότερο αναγκαία.

Με την ελπίδα και την βεβαιότητα ότι η επιθυμία μου συμπίπτει με αυτήν των δημοτών σας, σας καλώ να αποσύρεται τις παραιτήσεις σας και να συνεχίσουμε μαζί, διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων των περιοχών σας.

Οι καραγκιοζοδήμαρχοι είπαν ότι δεν έχουν ενημερωθεί και δεν έλαβαν  την επιστολή, αλλά μην περιμένει κανένας ότι δεν θα …επικύψουν. Θα βρουν τον τρόπο να δικαιολογήσουν την ψευτο μαγκιά τους. Σιγά μην αφήσουν την καρέκλα της μασαμπούκας, για ψιλολεπτομέρειες όπως είναι τα… Τ.Ε.Ι    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...