Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Γιατί ασχολείσθε με έναν που έχει σκατά για μυαλό;



Απάντηση στην απρόκλητη και εκτός θέματος επίθεση στην Ελευθεροτυπία του Ευάγγελου Βενιζέλου, κατά την κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, δίνει ο εκδότης της εφημερίδας. Συγκεκριμένα, ο Χάρης Οικονομόπουλος απαντάει στην κατηγορία του σκατόμυαλου  Βενιζέλου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως η Ελευθεροτυπία «κυκλοφορεί εκ του πλαγίου ως όργανο συγκεκριμένου κόμματος και χώρου».
«Τον καλώ προσωπικά να κατονομάσει το κόμμα και το χώρο του οποίου η Ελευθεροτυπία συνιστά όργανο. Όσο δεν το κάνει, δεν είναι τίποτα λιγότερο από κοινός συκοφάντης» αναφέρει ο Χ. Οικονομόπουλος η απάντηση του οποίου δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας.
Ο τύπος εάν ήταν στην γερμανική κατοχή μαζι με πολλούς άλλους θα τον έκαναν σαπούνι, αλλά για τα πόδια. Πρέπει να σταματήσετε τα Μ.Μ.Ε να ασχολείσθε με σκουπιδάνθρωπους διότι τους δίνεται αξία. Εκπροσωπούν ότι ποιο γλοιώδες υπάρχει στην συνομοταξία που θέλουν να λέγονται πολιτικοί. Είναι τυχεροί που δεν υπάρχουν ενεργοί πολίτες να …ανάψουν τους… φούρνους. .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...