Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πρωί-πρωί έπιασε δουλειά ο γερμανός μπάτσος στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.



Από νωρίς το πρωί έπιασε δουλειά στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” ο αξιωματικός της Γερμανικής αστυνομίας. Η έλευσή του συνοδεύεται από θυελλώδεις αντιδράσεις και φωνές για Γερμανικό ... καπέλωμα της τοπικής ΕΛΑΣ από το Βερολίνο, καθώς πρόκειται για μία πρωτόγνωρη κίνηση στις αερολιμενικές αρχές του Ηρακλείου και η παρουσία του προκαλεί σάλο.
Ο Γερμαναράς αξιωματικός λένε οι μπουρδολόγοι ότι θα έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες που δεν θα αφορούν στην ασφάλεια του αεροδρομίου αλλά τις μετακινήσεις Γερμανών τουριστών από και προς το “Ν.Καζαντακης”. Εξάλλου, ο αερολιμένας Ηρακλείου είναι ο πρώτος σε όλη τη χώρα όσον αφορά τις επισκέψεις Γερμανών τουριστών που κάθε χρόνο αυξάνονται.
Να σημειωθεί ότι η κάθοδός του δεν προβλέπεται σε καμία μνημονιακή συμφωνία αλλά στις δήθεν διευρωπαϊκές σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης τέτοιου τύπου συνεργασίες έχουν ήδη αναπτυχθεί όχι μόνο σε μεγάλα αεροδρόμια του εξωτερικού αλλά και τις Ελλάδας. Για να δούμε όμως θα στείλουμε Έλληνα αξιωματικό να κάνει κουμάντο σε γερμανικό αεροδρόμιο; Σύμφωνα με το κείμενο της διαταγής η οποία εστάλη πριν από λίγες ημέρες στις αρμόδιες υπηρεσίες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, ο Γερμανός αξιωματικός θα έχει  συμβουλευτικό ρόλο, όχι όμως και επιχειρησιακά καθήκοντα. Παράλληλα θα έχει και συμβουλευτικό ρόλο στο μεγάλο θέμα των ελέγχων πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Όμως όλα αυτά είναι για στράβωμα των υπηκόων. Ποιος θα τολμήσει να του πει όχι, και δεν θα δεχτεί την μήνη των Ραιχενμπαχ και Φουχτελ. Η ουσία είναι η Κρήτη μπήκε και σε αστυνομική εποπτεία - επικυριαρχία από την Γερμανία, και δεν άνοιξε..μύτη.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να τον καλωσορίσουμε .Τι φιλόξενος λαός ειμαστε να του δείξουμε.Αν έχει και γυναίκα ή αδερφούλα να τις κάνουμε βόλτα να τις δείξουμε τα νέα και τα αρχαία.
Τέλος πάντων η πλάκα τέλος,να τσακιστεί να φύγει το γουρούνι μαζί του και οι δοσίλογοι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...