Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ο κουρασμένος Κ …ο Μπιλυ Β… ο Κορωνιάς …ο Τσαλικίδης… και οι δυο φοιτήτριες



Η αποκάλυψη για τον αμερικανό υπάλληλο της πρεσβείας των ΗΠΑ, William B,  ο οποίος εμφανίζεται στην ελληνική δικογραφία του 3ου ανακριτή ως το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στις τηλεφωνικές υποκλοπές αξιωματούχων και του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, αλλάζει τα δεδομένα της απόπειρας συγκάλυψης της δολοφονίας του στελέχους της Vodafone  Kώστα Τσαλικίδη.
Στα χέρια του ανακριτή βρίσκονται φωτογραφίες από δραστηριότητές του στη χώρα μας, κυρίως από κάμερες ασφαλείας. Την επόμενη εβδομάδα δρομολογείται η αποστολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής για να του απαγγελθεί κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα και να εμφανιστεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της κατασκοπείας αλλά και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
Όπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», το αν οι Αμερικανοί ανταποκριθούν σε αυτά τα αιτήματα των ελληνικών Αρχών είναι ένα άλλο ζήτημα. Αλλωστε, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται έγκυρη δικαστική πηγή δεν αναμένεται κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την προστασία που παρέχουν οι υπηρεσίες στους ανθρώπους τους.
Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας -Bill για τους στενούς τους φίλους – είναι 65 ετών σήμερα και μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Μένει κοντά στην NSA, την παλιά του δουλειά και το Λάνγκλεϊ των ΗΠΑ. Από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στη δικογραφία ξετυλίγεται όλη η δραστηριότητά του, πώς αγόρασε από τον Πειραιά τα καρτοκινητά-σκιές, πώς έδωσε άλλο όνομα από αυτό που είχε, πώς πηγαινοερχόταν στις ΗΠΑ το επίμαχο διάστημα που γίνονταν οι υποκλοπές, έως τον Μάρτιο του 2005 δηλαδή.

Με απλά λόγια η αμερικανική πρεσβεία παρακολουθούσε τον πρώην πρωθυπουργό. Ένα στέλεχος της Vodafone, ο Κώστας Τσαλικίδης, που τον Τον φοβούνται ακόμα και νεκρό έπεσε πάνω στις υποκλοπές και ένα βράδι αποφάσισε να αυτοκτονήσει, ενώ είχε βγάλει τα εισιτήρια για ένα προκαθορισμένο ταξίδι και ετοιμάζονταν για τον γάμο του. Το βράδι της "αυτοκτονίας" του αγόρασε μάλιστα και πάστες από το φούρνο της γειτονιάς του συνομιλώντας ευδιάθετος με τον ιδιοκτήτη. Βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το μπάνιο του με σχοινί το οποίο ήταν δεμένο σε ναυτικούς κόμπους ενώ ο ίδιος με το ζόρι έκανε τους κόμπους των παπουτσιών του...

Μετά την «αποκαθήλωση» του κορυφαίου manager της Vodafone, Γιώργου Κορωνιά από την Vodafone Hellas, όπου είχε μια θητεία 16 ετών, λογω του σκανδάλου  ο μυστήριος τύπος πήρε κάποια ρίσκα που δεν του... βγήκαν. Ειδικά στον χώρο της ναυτιλίας, όπου επένδυσε γύρω στα 70.000.000 ευρώ και χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ανέλαβε την διαχείριση της εταιρίας του κ. Κορωνιά, με την επωνυμία Crown Marine S.A., δηλ. κορώνα!

Η συνέχεια εδώ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ:




Πώς ο γιος του ταβερνιάρη Κορωνιάς από το Χαλάνδρι έγινε πρώτα ηλεκτρονικός μηχανικός και μετά... «θεός ; » Δείτε το ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...