Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ένας πούστης το ....παίζει γαμίκος στους.... πούστηδες.



Όλοι μαζί θέλουν γαμησι και στρατιωτικό περίπατο αλλά …μουνούχισαν τον στρατό που …αδελφοποιήθηκε. .
Ο χορευτομαλάκας πρόεδρος Βαγγέλης, πούλησε πάλι τσαμπουκά, όπως τότε με τον Καρατζαφέρη (θα σε γαμήσω  ρε κ.λπ., ενθυμείσθε?)...
"Όταν κατεβαίνω από την έδρα του προέδρου , είμαι στέλεχος της ΝΔ. Και είναι τιμή μου και καμάρι μου, που είμαι στην δολοφονική ΝΔ. Με αυτήν εκλέχτηκα και με αυτήν (πόσο σίγουρος είναι!) θα ξαναεκλεχθώ".
Λόγος - απολογία, στην πρόταση μομφής κατά του προσώπου του,  που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, γεμάτος νταηλίκι , μαγκιές και συνεχείς αναφορές στο νεοδημοκρατικό του αίμα.
"  Ναι, σας μιλάω σα νεοδημοκράτης. Δεν θα αφήσουμε το πεζοδρόμιο να κάνει κουμάντο στη Αθήνα. Το καταλάβατε? Συνεννοούμεθα?".Μην σας γαμίσω…. πολιτκοπουστάρες.
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για παιχνίδι με στόχο την είσπραξη μικροπολιτικού κέρδους. Τον κανονισμό της βουλής, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν τον παραβίασε αυτός, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι όχι μόνο τον κανονισμό, αλλά και το Σύνταγμα.
"Δεν περίμενα ότι θα το κάνατε. Και δεν ξέρω και γιατί το κάνατε", είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.
Ομιλία παλαιοκομματικού ύφους και στυλ, εποχής Μπαϊρακτάρη.
Όχι του Σουβλατζή, που επισκεπτόταν συχνά πυκνά με τον πρώην αρχηγό του. Του  άλλου, του μπάτσου, "που 'κοβε από τους μάγκες το ένα το μανίκι", για να τους πλήξει την μαγκιά και το νταηλίκι...
"Στο καλό", και …με το… μανίκι  τους φώναζε ο Βενιζέλος .Μετά την ομιλία  του προέδρου της βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη, ζήτησε τον λόγο ο Γ. Δραγασάκης,  αλλά ο προεδρεύων Γ. Τραγάκης δεν του τον έδωσε , για τυπικούς λόγους (δεν τίθεται θέμα επί προσωπικού, όταν είσαι στα έδρανα του προεδρείου).
Στο βήμα, στο μεταξύ, είχε ανέβει ο Βενιζέλος, ο οποίος με επιτακτικό ύφος, ζήταγε από τον Δραγασάκη να καθίσει κάτω, και από τον προεδρεύοντα να τον προστατέψει.
Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρούν και τον Βενιζέλο, να τους λέει στο καλό. Λίγο έλειψε να κουνήσει  μαντήλι...στις …ρόμπες του ΣΥΡΙΖΑ .
nonews-news

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το επιπεδο της βουλης εχει πιασει πατο οπως και τα προσωπα που το περιβαλλουν.Ηρθε η ωρα να παρουν ποδι και να λογοδοτησουν για τα εγκληματα τους στα ειδικα δικαστηρια.Οσο για τον προεδρο καλα θα κανει να εφησει τις απειλες του και την ειρωνια διοτι τα ψωμια του τελειωνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΧΤRΑ, ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΧΟΛΗ ΣΕ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ ΚΑΙ ΣΑΚΟΡΑΦΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗ ΜΙΛΑΜΕ ..
ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΝΑ ΠΛΕΙΨΗΦΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΛΑ ....
ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩΝΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ .
ΣΤΟΧΟΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ . ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...