Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Το έστειλαν ….αδιάβαστο το βρωμογούρουνο της Μερκελ να….. βλέπει τα ραδίκια ανάποδα




Καρτέρι θανάτου είχαν στήσει άγνωστοι στο ακροδεξιό ηγετικό στέλεχος του «Δεξιού Τομέα» της Ουκρανίας, Αλεξάντρ Μουζίτσκο. Τον εκτέλεσαν με δυο σφαίρες στην καρδιά. Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί φωτογραφία του άψυχου κορμιού του νεοναζιστή ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος της Ουκρανίας, του ανθρώπου που ήταν από τους επικεφαλής του κινήματος διαμαρτυρίας της πλατείας Ανεξαρτησίας κατά του Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
Ο γνωστός ακροδεξιός ηγέτης Αλεξάντρ Μουζίτσκο, ο οποίος ανήκει στον ακροδεξιό έως νεοναζιστικό σχηματισμό «Δεξιός τομέας» είχε επιτεθεί με βρισιές και σφαλιάρες σε τοπικό εισαγγελέα, ενώ σχεδόν τον έπνιξε σφίγγοντας τον κόμπο της γραβάτας του. Ο Μουζίτσκο, γνωστός για τις αντισημιτικές θέσεις του και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας με την πλευρά των ανταρτών, μπήκε στο εισαγγελικό γραφείο για να ζητήσει το λόγο επειδή, κατά την άποψη του, η έρευνα για μια δολοφονία καθυστερεί.
Στην προσπάθεια του εισαγγελέα να του εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα ο Μουζίτσκο απαντά με βρισιές, όπως «βγάλε το σκασμό γαμ…..νε σκύλε! Ο γαμ…μένος χρόνος σου έχει τελειώσει!». Εκτός αυτού αρπάζει τον εισαγγελέα από τη γραβάτα και τον σφίγγει ενώ σε μια ακόμη προσπάθεια του δικαστικού λειτουργού να του εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση τον χαστουκίζει δυνατά. «Αν νομίζετε ότι είμαι καλός επειδή ήρθα χωρίς το όπλο μου, έχετε λάθος» , ουρλιάζει ο ακροδεξιός ηγέτης του «Δεξιού Τομέα».
Ε, λοιπόν αυτό το ναζιστικό γουρούνι δεν θα μπορούσε να το συγχωρήσει ο Πούτιν με αποτέλεσμα να βλέπει πλέον τα ραδίκια ανάποδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...