Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πολύ μεγάλες δεν είναι οι ….επιχειρηματικές αμοιβές;



Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο επιχειρηματίας Ιωσήφ Λιβανός σε βάρος του οποίου εκδικαζόταν μήνυση για εκβίαση από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία, Γιάννη Καρούζο.

Ο Ιωσήφ Λιβανός είχε καταγγείλει ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εκτεταμένη φοροδιαφυγή, από τον Καρούζο και την επίσης προφυλακισμένη σύζυγό του Ρεβέκκα Σκαφτούρα, μέσα από διαδοχικές επενδύσεις σε ακίνητα του Ομίλου Καρούζου.

Ο Ι. Λιβανός είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2009 από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής καθώς στα χέρια του βρέθηκαν επιταγές του Γ. Καρούζου αξίας 650.000 ευρώ, οι οποίες είχαν προσημειωθεί.

Ωστόσο το Δικαστήριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ότι οι επιταγές αυτές δεν ήταν προϊόν εκβίασης αλλά νόμιμες αμοιβές, δικαστικώς αναγνωρισμένες.

Όλα καλά και ωραία αλλά εμείς έχουμε μια εύλογη απορία.

Τι σόι …..νόμιμες αμοιβές είναι 650.000 ευρώ την στιγμή Πλεονάζει …η …φτώχεια στην Ελλάδα. Και ένας στους πέντε έλληνες δεν έχει να φάει ;  
 Tι δηλώνει στην εφορία, εάν μόνο από ένα πρόσωπο παίρνει τόσα λεφτά για… αμοιβή ο… επιχειρηματίας;   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι απειλες ηταν λεκτικες ετσι δεν θεωρησε η εδρα οτι ο κατηγορουμενος ειναι ενοχος.Οσο για το εαν ηταν η δεν ηταν οι αμοιβες παραπανω απο οσο επρεπε και για το εαν ο κατηγορουμενος εκοβε αποδειξεις...που δεν... παει στο αστικο δικαιο.Σημερα δεν ηταν αστικο ηταν ποινικο. Η αληθεια ειναι οτι αυτη η υποθεση ειναι πολυ μεγαλη και τα προσωπα πολλα και αγγελικα πλασμενα...τρομαρα τους.Ο κ.Λιβανος ειπε αρκετα σοβαρα πραγματα ομως οχι με την ιδια εμφαση που εδινε ως προς το προσωπο του κ.Καρουζου.Σε καποια στιγμη μαλιστα ο συνηγορος του ειπε οτι ο κ. Καρουζος δεν θα βγει ποτε απο την φυλακη.Αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι αυτο θα το δουμε...Τα κενα πολλα και τα ερωτηματα ακομα περισσοτερα και αναπαντητα απεναντι στον συνηγορο του κ.Καρουζου.Ομως εαν πραγματικα σε μια τετοια υποθεση θελουν οι αρχες να βγαλουν την αληθεια στο φως θα μπορουσαν να συνεργαστουν με τις μυστικες υπηρεσιες που στο κατω κατω γι'αυτο υπαρχουν...το ερωτημα μου ειναι θελουν...?Σε καθε πολιτισμενο κρατος αυτο γινετε.Οι σηζητησεις μεταξυ καποιον για συμπλευση πολλες...αυτο εκαναν αυτο κανουν.Το θεμα ειναι εαν μεσα στη κοτοσουπα με τοσα πολλα μυρωδικα βγει τελικα κοτοσουπα η χορταροσουπα.Α και κατι ασχετο Κοιταξτε κι'εσεις σε καμια τσεπη μπορει να βρητε κανενα πληρεξουσιο να πατε να παρετε κανενα δανειο στο ονομα του Καρουζου απο τις ελληνικες μας τραπεζες...τετοιες ευκαιριες δεν πρεπει να τις αφηνει κανεις ανεκμεταλευτες.Καλο μας βραδυ και καλο μας ξημερωμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...