Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο Λαφαζάνης ζητεί δικαίωμα στην μίζα, και..... κάνει τον δύσκολο.



«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει πολιτικά τη δυνατότητα μιας κυβέρνησης μειοψηφίας να λαμβάνει αποφάσεις που υποθηκεύουν το ενεργειακό μέλλον της χώρας μας», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στην κλειστή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Θα χρησιμοποιήσουμε, πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης, όλα τα δυνατά νόμιμα μέσα ως κυβέρνηση της αριστεράς για να ακυρώσουμε αυτές τις αποφάσεις. Στη συνεδρίαση κυριάρχησε το θέμα της μικρής ΔΕΗ και των άλλων προαπαιτούμενων με τους βουλευτές να τονίζουν την ανάγκη αγωνιστικής παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα. 

Παρών στη συνεδρίαση ήταν ο Αλέξης Τσιπρας, ο οποίος ωστόσο δεν τοποθετήθηκε κρατώντας αποστάσεις, γιατί μάλλον τα βρήκε με τους μιζαδόρους. . 

Η υπόθεση θυμίζει την παλιά διαμάχη ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που φώναζαν οι πασοκτζηδες να μην πουλήσουν εθνική περιουσία οι νεοδημοκράτες, για… να την ξεπουλήσουν ….αυτοί, και να  αποκτήσουν  την …μισή… Ελούντα. Αλήθεια έχει ψάξει κάποιος πόσες τεράστιες ιδιοκτησίες έχουν τα ακαταδίωκτα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ  εκεί ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ...ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ , ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ? Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΕΙΝΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ . ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟ-ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...