Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Όποιος δεν πειθαρ..χύσει …δέκα βουρδουλιές



Μετατρέπουν την Αγία Κυριακή …σε… Αγία καθημερινή.

Ορίστηκαν οι περιοχές της χώρας στις οποίες θα λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα και τις Κυριακές, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Θα είναι τα ιστορικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης και οι περιοχές Πικερμίου και Ραφήνας, Χαλκιδικής, Ρόδου, Κω, Σύρου, Μυκόνου και Σαντορίνης.

Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση, είναι προαπαιτούμενη για τον επόμενο έλεγχο της τρόικας.

Επιπλέον, όλα τα καταστήματα θα λειτουργούν προαιρετικά ανεξαρτήτως μεγέθους, και χωρίς να απαιτείται απόφαση του οικείου αντιπεριφερειάρχη που μπορούν να τον γράψουν στους ..όρχεις τους. .

Από την άνοιξη του 2015 θα υπάρξει πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το σχέδιο του ΔΝΤ αφού στους σκλάβους δεν υπάρχει …ωράριο..

Σημειώνεται ότι εκτός από τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, προς απελευθέρωση βαίνει και το ζήτημα των προσφορών και των εκπτώσεων. Έως τις 7 Οκτωβρίου 2014 ο υπουργός Ανάπτυξης θα πρέπει να έχει εκδώσει υπουργική απόφαση με την οποία θα θεσπίζεται Κώδικας Δεοντολογίας για την προστασία του καταναλωτή κατά τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τις προωθητικές ενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι στο μνημόνιο αναφέρεται πως η επίμαχη υπουργική απόφαση για τις Κυριακές θα έπρεπε να εκδοθεί μέχρι σήμερα 7η Ιουλίου 2014.

Την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη Δευτέρα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ)εκφράζοντας τη διαφωνία του με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές.

"Το σύγχρονο τουριστικό προφίλ της πρωτεύουσας δεν μπορεί να υπάρξει με κλειστά καταστήματα τις Κυριακές, αυτό δεν γίνεται σε καμία ευρωπαϊκή πόλη" είχε δηλώσει πάντως στον σταθμό μας ο αρχιμαλάκας πρόεδρος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) αλλά δεν μας λέει εάν θα μείνει και τον χειμώνα ανοικτός για τους ιθαγενείς.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΩ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΕΡΓΑΣΙΜΗ .
ΒΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...