Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ολόκληρη η Προδοσία της ΔΕΗ με στοιχεία !



ΔΕΗ, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος της Ελλάδος, με τζίρο πάνω από €6δις , με 7,5εκ.πελάτες και αυτή την στιγμή η μοναδική εταιρεία διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με 62 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 363 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και μητρική του Ανεξαρτήτου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε. στον οποίο το σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας.
Αυτή η εταιρεία που το 2009 έκλεισε με κέρδη ύψους €1 δις, όπως είναι φυσικό εποφθαλμιούν πολλοί να αποκομίσουν μερίδιο των κερδών και της Αγοράς, πόσο μάλλον η Τροϊκα και οι πολυεθνικές που αυτή εκπροσωπεί.
Τώρα μάλιστα εντός των Μνημονίων που έχει υπογράψει η Τριμερής Συγκυβέρνηση, και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Σαμαράς κι ο Βενιζέλος είναι και η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουν τον έλεγχο της, χωρίς το αστρονομικό αντίτιμο που θα έπρεπε να καταβάλλουν αλλιώς, όπως σε εποχές εύρυθμης λειτουργίας της Οικονομίας και των Δημοκρατικών θεσμών.
Εδώ και τρία χρόνια κάνουν ότι είναι δυνατόν για να απαξιώσουν την Εταιρεία, να μειώσουν τα κέρδη της, να την φορτώσουν χρέη, να την τεμαχίσουν σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μειώσουν όσο γίνεται το αντίτιμο, αν υπάρξει τελικά τιμή για τους αγοραστές ή συμβολικό τίμημα ιδιωτικοποίησης της.

Πριν πείτε οτιδήποτε για το καυτό θέμα καλά θα κάνετε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω το θέμα για να γνωρίζετε τι  διακυβεύεται και που αποσκοπούν όλες οι προδοτικές πράξεις της ξενοκίνητης και ξενόδουλης κυβέρνησης .


Είναι απορίας άξιον γιατί δεν βγήκε ακόμη ο Μπουμπούκας να κραυγάζει, αλλά το άφησαν στον… Ντινόπουλο και την… Πιπιλή. Τον Ταμήλο δεν τον συμπεριλαμβάνουμε, γιατί . ….δεν φτάνει το γιαούρτι, και είναι και… ακριβό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...