Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

θέλουν τον ποιο βλαμμένο πολιτικά όλων των εποχών (μετά τον..Μπουμπουκο) για ..σωτήρα.



Πολύ κρίσιμες και σημαντικές διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα από τους διαπλεκόμενους και λοιπούς πολιτικούς τυχοδιώκτες.
 Όπως ενημερώθηκε το γνωστό για τα στημένα πόστ  Fimotro, εντός και εκτός Ελλάδας βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές πολιτικές διεργασίες ώστε να προταθεί στον Κώστα Καραμανλή να ηγηθεί κυβέρνησης Εθνικής μασαμπούκας - Ενότητας με ευρεία πλειοψηφία από την σημερινή Βουλή. Αυτή είναι μια εξέλιξη που την επιθυμούν τόσο δεκάδες βουλευτές όλων των κομμάτων, όσο και άνθρωποι της αγοράς, αλλά και ξένοι παράγοντες που δεν θέλουν να χρεοκοπήσει η χώρα. Οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να ευνοήσουν και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση και με την ανοχή του στη νέα κυβέρνηση θα γλιτώσει αφενός το να σκάσει η χρεοκοπία στα χέρια του και αφετέρου να μην υπογράψει νέο μνημόνιο διασώζοντας το πολιτικό του μέλλον, καθώς είναι μόλις 40 ετών.
Σε όλες τις περιπτώσεις, οι ξένοι είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με όλα τα μέσα με τον Αλέξη Τσίπρα, γι αυτό και κυκλοφορούν από το εξωτερικό διάφορα σενάρια περί παράτασης του κλεισίματος των τραπεζών και μετά την Τρίτη, παράλληλα με κούρεμα όλων των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...