Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Πότε επιτέλους θα βρεθεί κυβέρνηση να τηρεί το σύνταγμα;



Δεν βαρεθήκατε ρε Μερκελικα σκυλιά να το κουρελιάζετε; Δεν βαρεθήκατε να ξεπουλάτε τόσο αισχρά την βούληση των πολιτών;
Nομιζετε ότι πείθετε κανένα με το να βάζετε τα δικά σας Μ.Μ.Ε να κάνουν πλύση εγκεφάλου για το μαρτύριο που θα υποστούμε εκτός Ε.Ε;
To μεγάλο γαμίσι το θέλει ο τσιπρας που έδωσε στεγνά το ΟΧΙ . Οι άλλοι στο κάτω – κάτω δεν το κρύβουν πως είναι γερμανοτσολιάδες . Αυτός ο πολιτικά αισχρός που έδωσε στον εξαπατημένο αγρία λαουτζίκο το περιβόητο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης  για να το μετατρέψει ΝΑΙ σε όλα, χειρότερα και από τον Σαμαρά; H πολίτη του καριέρα τέλειωσε, αλλά αυτό δεν λέει τιποτα,  διότι με την συμφωνία του διαλύει κυριολεκτικά την χώρα. Ότι δεν πρόλαβαν να τελειώσουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι το  νομιμοποιεί και το αποτελειώνει αυτός.

Α. Νόμος 4023/2011 (ΦΕΚ Α' τ. 220/24-10-2011)
Αρθρο 16 ...
3. Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για κρίσιμο εθνικό θέμα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το σαράντα τοις εκατό (40%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.
4. Το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για ψηφισμένο νομοσχέδιο που ρυθμίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα είναι δεσμευτικό, όταν στην ψηφοφορία λάβει μέρος τουλάχιστον το πενήντα τοις εκατό (50%) όσων έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.
Tο δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του ήταν και είναι ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ κατά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και το ΝΟΜΟ για την κυβέρνηση. Η ψήφος του ΟΧΙ, αφορά τις προτάσεις των δανειστών στο σύνολο και κατ' άρθρο. Οποιος παραβιάσει ή αποπειράται να παραβιάσει την βούληση του λαού, έχει άμεσες και βαρύτατες ποινικές συνέπειες.
Β. Είναι ανείπωτη η οργή για την κυβερνητική αλητεία και αθλιότητα, για την υποτέλεια και για τον εμπαιγμό του λαού.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

 

Δεν βρέθηκε ποτέ μια πολιτική ηγεσία στην Ελλάδα που να μην πούλησε τους πολίτες


Εξαναγκάζουν τον Τσίπρα σε πράξεις πολιτικής ταπείνωσης


Με το αίτημα της κυβέρνησης στον ΕΜΣ για νέα χρηματοδότηση, η Ελλάδα πετιέται στον σκουπιδοφάγο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...