Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Πάνος Καμμένος: “Το Γουδί δεν μας χωράει όλους” (βίντεο)





Δείτε προσεκτικά τον καταγέλαστο Καμμένο τι λέει.  
 Στερνή μου γνώση. Το γουδί δεν σας χωρεί αλλά σας χωρεί όμως ο πολιτικό καιάδας που εξασφαλίσατε …πρώτη θέση.

Είσαι ντροπή και όνειδος για τον πατριωτικό χώρο. Θα έχεις πολύ κακή πολιτική πορεία. Προσπάθησε να κρατήσεις την υστεροφημία σου, γιατί …σε βλέπουμε στα… τέσσερα.  



Καμμένε…. Όταν πατάς σε δυο βάρκες ανοίγουν τα σκέλια σου
Τη διαφωνία του με τη συμφωνία Ελλάδας-εταίρων διατύπωσε ο Πάνος Καμμένος . Στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών είχαμε μία πρόταση, όπου πιστεύαμε ότι θα γινόταν αποδεκτή από την Ευρωζώνη. Είχαν εμπλακεί και Γάλλοι αξιωματούχοι στη συγγραφή της συμφωνίας. Είχαμε την υπόσχεση και τη δέσμευση των εταίρων ότι θα γινόταν αποδεκτή. Τελικά, δεν ετέθη ούτε καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Έγινε ένα πραξικόπημα που έφθασε σε σημείο να εκβιαστεί ο Πρωθυπουργός με κατάρρευση των τραπεζών και ολικό κούρεμα των καταθέσεων" ανέφερε .
"Δεν συμφωνούμε με την πρόταση των δανειστών - Δεν μπορούμε να συναινέσουμε.  Θα προχωρήσουμε όμως μαζί, προκειμένου ο ελληνικός λαός και η νόμιμη κυβέρνηση να διεκδικήσουν το δίκιο του ελληνικού λαού" "Θα παραμείνουμε μαζί για να παλέψουμε.  Δεν θα συμμετάσχουμε σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού, με εταίρους οι οποίοι την ώρα όπου ο Πρωθυπουργός πάλευε, δήλωναν ότι η Ελλάδα τα δίνει όλα. Εννοώ τον αρχηγό της ΝΔ και του Ποταμιού.

Την Φώφη την άφησε απ΄εξω.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πανουλη;;;;;;;;θυμασαι τον αγραματο ετερο χωντρο γαλατα σανοπωλη πωs την ρουφηξε ουλη;;;;;;απο τοτε αφοδευει κανονικα εβαλε και καθετηρα.!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...