Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Για το χατίρι των τοκογλύφων μέχρι στρατό θα κατεβάσει. Θα προλάβει;



Εντατικούς ελέγχους στη αγορά από συνεργεία του ΣΔΟΕ, συνεργεία της Ειδικής υπηρεσίας διασφάλισης δημοσίων εσόδων και την Οικονομική Αστυνομία προανήγγειλε ο...νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ αρμόδιος για θέματα εσόδων Τρύφων Αλεξιάδης.
Θέλοντας, μάλιστα, να δείξει το μέγεθος της αποφασιστικότητάς του για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: Μόνο τον στρατό δεν θα κατεβάσουμε!
«Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα. Θα δουν σκηνές που θα τρίβουν τα μάτια τους. Δεν υπάρχει περίπτωση όταν αυτή η κυβέρνηση που επιβάλει τόσο δύσκολα φορολογικά μέτρα να αφήσει οποιονδήποτε να κλέβει έστω και ένα ευρώ» συμπλήρωσε ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στο RealFm.

Όπως προανήγγειλε οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν από τη μεγάλη φοροδιαφυγή και θα φτάσουν μέχρι και το φούρνο «διότι όλοι πρέπει να πληρώσουν».
 
Εσείς πάντως μέχρι…. να σας έρθουν οι.... φαντάροι του κατάπτυστου, προστατεύσετε τα συμφέροντα σας έναντι των τοκογλύφων, διότι έτσι και αλλιώς πάνε σε δαύτους τα όποια χρήματα αποδίδετε , και αφήστε τον φοροεισπράκτορα τους  στην καταισχύνη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...