Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Πάνος Καμμένος: ο νέος… σανοπώλης του Μνημονίου!




Ένας - ένας ρε παιδιά μην σπρώχνεστε.
Μετά το τεραστίων διαστάσεων πούλημα που τους έριξε ο υπουργοπάνος Καμμένος, ο τριτομνημονιακός πλέον… κοκκινογραμμίτης, φαίνεται ότι αφυπνίζονται οι αγνοί πατριώτες που τον εμπιστεύτηκαν.
Κι όχι μόνο αυτοί που του έδωσαν απλά και μόνο την ψήφο τους, αλλά και αυτοί ακόμα που ήταν υποψήφιοι στους συνδυασμούς του.
Ένας εξ’ αυτών, λοιπόν, ο Γιάγκος Ραυτόπουλος – υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ στις τελευταίες εκλογές, δεν κρατήθηκε και πήγε στο τοπικό γραφείο του κόμματος στην Πάτρα, όπου άλλαξε την πινακίδα στην είσοδο, μετατρέποντας το «Ανεξάρτητοι» σε «Εξαρτημένοι Έλληνες». Επίσης έγραψε «Δεν ξεχνώ» και την ημερομηνία ψήφισης των προαπαιτούμενων του νέου αριστερού Μνημονίου.
Εν συνεχεία, ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook, με την παρακάτω λεζάντα: »Χωρίς λόγια… σήμερα στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Πάτρα… και ενώ συνεδρίαζε το συντονιστικό όργανο…. Γιάγκος Ραυτόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σανοπώλης και όχι γαλατάς ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ; ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΑΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ..... ΠΛΑΦΟΝ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΑΤΧΩΚ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ) SUCCESS STORY, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...... ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι γαλαταs και οχι ερωτυλοs σεβασμιοs γερονταs;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...