Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Tην ώρα που ασχολούνται τι Φ.Π.Α θα έχουν τα γαιδουρομούλαρα, οι σερβιέτες και τα προφυλακτικά, κινδυνεύει ο χρυσός μας.



ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ (παράγραφος 1 του άρθρου 21)

1. Άλογα, γαϊδούρια και μουλάρια κάθε είδους, βοοειδή, χοιροειδή, προβατοειδή και αιγοειδή, ζωντανά. Εξαιρούνται τα άλογα ιπποδρομιών

2. Πετεινοί, κότες, πάπιες, χήνες, γάλοι, γαλοπούλες και φραγκόκοτες, ζωντανά, κατοικίδια

3. Κουνέλια κατοικίδια, περιστέρια, ορτύκια, φασιανοί, πέρδικες, λαγοί και λοιπά ζώα και πτηνά, ζωντανά, που προορίζονται κυρίως για την ανθρώπινη διατροφή. Ζώα που εκτρέφονται για τη γουνοποιΐα. Μέλισσες. Ακάρεα (έντομα που χρησιμοποιούνται στις καλλιέργειες αντί εντομοκτόνων)

26. Προφυλακτικά από καουτσούκ (Δ.Κ. ΕΧ 4014).

27. Καυσόξυλα σε κυλίνδρους, κούτσουρα, μικρά κλαδιά, δεμάτια ή με παρόμοιες μορφές

28. Πετσέτες (σερβιέτες) και ταμπόν υγείας και παρόμοια με αυτά είδη υγιεινής προστασίας της γυναίκας, από χαρτί ή από βάτες (Δ.Κ. ΕΧ 9619).

Όταν η Commerzbank πριν μερικές ημέρες έγραφε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να πουλήσει μέρος του χρυσού που κατέχει για την εξυπηρέτηση του χρέους της πολλοί θα γελούσαν.

Ο χρυσός που κατέχει το Ελληνικό κράτος ήτοι 112.5 τόνοι αξίας 3.8 δισ. ευρώ τρέχουσα αξία αντιπροσωπεύει το 66% των συναλλαγματικών της αποθεμάτων.
Όπως παραδέχθηκε και η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη κάτω από τους όρους της νέας συμφωνίας οι Ευρωπαίοι θα μπορούν να...αδράξουν τον χρυσό της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...