Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

«Ξεχάστηκε» ο Λεμπιδάκης.Λίγα SMS και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για λύτρα επιτείνουν την αγωνία για την εξέλιξη της απαγωγής του 54χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη που έκλεισε 18 ημέρες ομηρείας σε άγνωστη περιοχή στην Κρήτη!
Την ίδια ώρα αναζητούν τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που ζήτησαν με προσεχτικό SMS οι δράστες της απαγωγής οι οποίοι δείχνουν να τελειοποίησαν αντίστοιχες αποτυχημένες απαγωγές του παρελθόντος.
Δεκαοχτώ ημέρες αγωνίας συμπληρώνονται σήμερα από την απαγωγή του 54χρονου κρητικού επιχειρηματία και εκ των πραγμάτων μάλλον επιβεβαιώνονται εκείνοι που εξ αρχής εκτιμούσαν ότι η απελευθέρωση του θα …τραβήξει χρονικά, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της συγκεκριμένης περίπτωσης. 
Δεδομένα που την καθιστούν ιδιαίτερη ή ενδεχομένως και δυσκολότερη σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις απαγωγών στην Ελλάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της. 
Μπορεί να υπάρχουν ομοιότητες με την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου ή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση εκείνοι που κρύβονται πίσω από την απαγωγή του 54χρονου έχουν εξελίξει την …στρατηγική τους, έχουν αναβαθμίσει τις …απαιτήσεις τους και τον τρόπο επικοινωνίας τους.
Από την άλλη-και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να πειστούν οι απαγωγείς-θα πρέπει να υπάρχει και μία ρεαλιστική προσέγγιση στην υπόθεση. 
Κάποιες ημέρες υπάρχει «κινητικότητα» , άλλες πάλι επικρατεί «σιγή ιχθύος». Όλο αυτό, όπως είναι φυσικό, δημιουργεί άγχος, αγωνία, νευρικότητα, κόπωση, ένθεν και εκείθεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...