Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ποια…Iβάνκα…. Μπριζίτ ρε.



Αυτό είναι το νεοεποχίτικο / νεοταξίτικο μήνυμα από τους τραπεζίτες της Γαλλίας: Ήμουν παντρεμένη με έναν τραπεζίτη και είχα μαζί του τρία παιδιά. Τον «κεράτωσα» με τον 17χρονο τότε Μακρόν και παράτησα κι αυτόν και τα παιδιά μου. Πήγα με τον κατά 25 χρόνια νεώτερο μου (και μαθητή μου στο Γυμνάσιο). Ο «κερατάς» μάλιστα, προώθησε τον «μικρό» κατόπιν, στον κόσμο των σιωνιστών μεγαλοτραπεζιτών... Ομοφυλόφιλος μού βγήκε, αλλά τι να γίνει; Έχουμε «αποστολή»... να περάσουμε το μήνυμα που λέγαμε...









Υπάλληλος της Rothschild ο Μακρόν – Διεκδικεί Προεδρία χωρίς κόμμα και με «σημαία» την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγο του – Η κατάντια των Γάλλων Προέδρων και το έλλειμμα ηγεσίας στην Ευρώπη





Πίσω από τον Μακρόν συντάχθηκε ολόκληρος ο μηχανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι τράπεζες και οι χρηματαγορές, που ελέγχουν τη μερίδα του λέοντος στο σύστημα επικοινωνίας και ΜΜΕ στη Γαλλία. Δαπανήθηκαν δεκάδες δις ευρώ από το τραπεζικό και ευρωενωσιακό καρτέλ προκειμένου ο «ανεξάρτητος» υποψήφιός τους, να μπει σε κάθε γαλλικό σπίτι. Κι ο Μακρόν δεν έκρυψε ότι είναι ο εκλεκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ούτε έκρυψε ότι είναι ο εκλεκτός και του Βερολίνου. Άλλωστε φρόντισε να το ξεκαθαρίσει, καθώς επέλεξε να επισκεφθεί καταμεσής της προεκλογικής εκστρατείας του την κ. Μέρκελ στην Καγκελαρία.
Διέταξε κυριολεκτικά τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές της Γαλλίας να επέμβουν εναντίον των δυο υποψηφίων. Πράγμα που έγινε με δημόσιο διασυρμό του Φιγιόν από τις ανακριτικές αρχές.
Το ίδιο έγινε και με την Λεπέν, όπου εκτός από τις κατηγορίες που εκτόξευσαν οι αρχές της ΕΕ, διενεργήθηκαν ακόμη και αστυνομικές επιδρομές στα γραφεία της. Γιατί; Διότι, λέει, χρησιμοποίησε χρήματα από την ΕΕ για τις εσωτερικές πολιτικές ανάγκες του κόμματός της. Κάτι, δηλαδή, που κάνουν όλα τα κόμματα με παρουσία στην ευρωβουλή. Μηδενός εξαιρουμένου. Πρακτική που ακολουθεί και η ίδια η ΕΕ, η οποία χρηματοδοτεί οποιαδήποτε εκδήλωση κόμματος με παρουσία στην ευρωβουλή, χωρίς να εξετάζει επί της ουσίας αν αφορά στα ευρωπαϊκά ζητήματα, ή όχι. Της αρκεί μια υπεύθυνη δήλωση του κόμματος και το παραδάκι πέφτει χωρίς δεύτερη κουβέντα.


Αν δεν υπήρχε όμως η παρέμβαση της ΕΕ και ο συστηματικός διασυρμός του Φιγιόν από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, ο Μακρόν είναι ζήτημα αν θα έβλεπε δεύτερο γύρο. Πράγμα που δείχνει την έκταση της διαπλοκής της ΕΕ κα του Βερολίνου με το κράτος της Γαλλίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...