Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Μας έφυγε η αγωνία. Θα έλθουν εις γάμον κοινωνίαν .



Έτοιμο και το προγαμιαίο συμβόλαιο.
Το ένθετο Real Life της κυριακάτικης εφημερίδας είναι ένα γραφείο... συνοικεσίων στην πραγματικότητα μια και η συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων του είναι γάμοι, διαζύγια, έρωτες και όποια καινούργια... συγκατοίκηση προέκυψε το τελευταίο διάστημα.
Πολλοί βέβαια από αυτούς που αναφέρονται στα... ρεπορτάζ είναι σε εμάς παντελώς άγνωστοι αλλά για να έχουν μία ολόκληρη σελίδα στην εφημερίδα, δεν μπορεί, θα είναι διάσημοι όπως κι εκείνοι του Survivor. H Μαρία-Λουίζα Βούρου παράδειγμα είναι μαζί με τον Δημήτρη Πίγκο! Άλλο παράδειγμα: Ρένος Ρώτας και Κλέλια Ανδριολάτου. «Ο Αντώνης δεν θα με απατήσει ποτέ!» λέει η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξη της προηγούμενης Κυριακής μείναμε με την απορία, λέμε τώρα, ποιος ακριβώς είναι ο Αντώνης. Ούτε στο Χόλιγουντ. 
Σήμερα  μαθαίνουμε ότι η Δήμητρα Ματσούκα κι ο Πέτρος Κόκκαλης, όχι μόνο είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι, η όμορφη ηθοποιός είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο επιχειρηματίας ξάφνιασε τη Δήμητρα με την πρότασή του, αλλά εκείνη τελικά αποφάσισε να το πει το «ναι» κι όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι πηγαίνει για επισημοποίηση της σχέσης και του έρωτά τους.

Να σημειωθεί ότι από πολλές διαφορετικές πηγές έρχονταν η πληροφορία ότι η σαγηνευτική Δήμητρα Ματσούκα συναντιέται συχνά-πυκνά με τον Πέτρο Κόκκαλη, γιο του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη. Πρόσφατα μάλιστα λέγεται πως πήγαν εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας. Η μία πληροφορία τούς ήθελε σε έξοδο για πότο σε ατμοσφαιρικό μπαρ, η άλλη να συντρώγουν σε ρεστοράν κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια και μια τρίτη πηγή επιβεβαίωνε ότι εκείνος έχει βρεθεί πάνω από τρεις φορές στο θέατρο "Pantheon" όπου η Δήμητρα παίζει την Ωραία μου κυρία",

Κάθε Κυριακή λοιπόν περιμένουμε με ανυπομονησία την καινούργια Real News να δούμε ποιοι... χώρισαν και ποιοι τα... έφτιαξαν. Μην τα γελάτε, είναι σοβαρά πράγματα αυτά. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να ασχολουμεθα με σοβαρα θεματα παρακαλω οπως αυτο
http://www.pronews.gr/portal/20170430/lifestyle/celebrities/84073/i-eleni-menegaki-mageireyei-stin-andro-me-tin-podia-tis-foto
Οι πατατες ειναι αψητες βιαστηκε να βγαλει selfie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...